Viikate
 
Seuraava ottelu

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Mika Hulkkonen
4
+
0
=
4
Tomi Kiiskinen
1
+
2
=
3
Tommi Helkala
1
+
2
=
3
Markus Muurikainen
1
+
1
=
2
Olli Riipinen
1
+
1
=
2
Jhyminuutit
Jarno Naukkarinen
2 min
Markus Muurikainen
2 min
Mikko Jauho
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
23.04.2004 Tasan eivät käy onnen lahjat, vaikökö eikö?
Viikate - Ongelma   8 - 8 (2 - 3, 2 - 2, 4 - 3)

Näinpä sattui, että Viikate pelasi toisen tasapelin tässä Sarjassa. Tällä kertaa Vastustajana ol Down eikö, mitä minä höpisen Ongelmahan se taisi olla. Jotenkin vaan oli niin tutun näköstä porukkaa.

Viikatteen pelin aloitus ei kyllä ollut ihan parhaimmasta päästä, peliä oli varmaan pelattu par minsaa ja taululla oli 3 - 0 lukemat. Mitä hä, jokos se peli on menossa. Niinpä sitten Viikatteen miehistö heräsi unesta ja peli rupesi näyttämään paremmalta. Viikate kiri Downin, eikö siis Ongelman tekemää etumatkaa kiinni ja ensimmäinen erä menikin sitten 3 - 2 Ongelmalle.

Toinen erä oli jo sitten perinteistä vääntöä. Kummassakin päässä tilanteita tuli, mutta varsinaisia onnistumisia kummallekkin joukkueelle kaksin kappalein. Toinen Viikatteen maaleista meinasi tuomarilta jäähä huomaamatta. Hugo pisti pallon hurjalla kutilla kohti Ongelman maalia ja se lurahti alakulmaan. Ongelman maalivahti kaivoi pallon maalista ja heitti kentälle ja siitähän ongelman Pelaaja lähti hyökkäämän ja teki puolesta kentästä vedon. Pallo kerkesi jo melkein mennä Viikatteen tyhjään maaliin (maalivahti oli jo nimittäin juopottelemassa), ennen kuin tuomari vihelsi Viikatteen maalin. Siinähän meinasi jo ihmetystä tulla, mutta tilanne ratkesi Viikatteelle, kuten oikein oli.

Kolmannessa erässä Viikate kiristi tahtia ja pääsi loppujen lopuksi muutamaa minsaa ennen erän loppua tasoihin. Erittäin hyvää taistelua Viikatteen pelaajilta. Kovin kaukana ei johtoon menokaan ollut, kun Andy tykitti pallon ylähirteen.

Pitkästä aikaa jäähyjäkin vihellettiin useampia kappaleita Jaska, Markus ja Juppe istuivat kukin par minsaa. Kaikki jäähyt taisivat tulla mailaan lyömisestä, ehkä kaikki ei nyt niin selviä jäähyn paikkoja ollut, mutta tulipahan tilasto merkintöjä. Juppe kyllä haki enemmänkin jäähyjä. Tavoitteena oli 17 minsaa, jotta pääsisi jäähytilastoissa omille luvuilleen, mutta tällä kertaa ei kuitenkaan tuossa onnistunut. Seuraava ja viimeinen vastusta tässä Sarjassa on sitten namipallerot. Voittoahan tietysti lähdetään hakemaan, sehä o niikö aina tarkotus.

#10
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kvijit: 9821