Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Mika Hulkkonen
5
+
1
=
6
Olli Riipinen
1
+
1
=
2
Tommi Helkala
0
+
2
=
2
Toni Aakko
1
+
0
=
1
Markus Muurikainen
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
28.04.2004 Viikatteelle ansaittu lohkovoitto
Viikate - Namipallo   7 - 6 (2 - 4, 2 - 1, 3 - 1)

TalviSarja 7 saatiin päätökseen ja Viikate vei ansaitun lohkovoiton. Viikate pelasi koko Sarjan tappioitta, tuloksena kolme voittoa ja tasapelit pahimpia uhkaajia Laroxia ja Ongelmaa vastaan. Useassa Ottelussa Viikatteen alku oli todella nihkeä, mutta taistellen joukkue ylsi aina tasapeliin tai voittoon asti.

Lohkon päätöstaistossa Namipalloa vastaan alku oli taasen varsin surullista katsottavaa. Reilun minuutin pelin jälkeen Namipallo oli jo 2-0 johdossa ja lohkovoitto näytti karkaavan kovaa tahtia. Toinen takaiskuista tuli vielä tavalla joka ei ole Viikatteellekaan arkipäivää. Andy sai pallon oman maalin edessä ja avaussyötön aikana Andyn maila otti ja päätti katketa, lienevätkö Andyn rajattomat voimat syynä tapahtuneeseen. Mailan katkeamisen seurauksena pallo jäi avopaikkaan, josta Vastustaja sipaisi pallon verkkoon. Eipä ole moista maalia Viikatteen peleissä nähty.

Vasta parin takaiskun jälkeen Viikate aloitti taistelun ja tulostakin alkoi syntyä. Olli ja Vaari tekivät maalit Viikatteesta ensimmäisen erän aikana. Toiseen erään mentiin Namipallon johtaessa 4-2. Toisessa erässä taisteltiin tasaisesti vuorotellen maaleja tehden. Toisen erän aikana Hugo äityi tuttuun tapaansa itsekkääksi eikä syöttänyt kenellekään vaan yritti tehdä kaikki maalit itse, kumma jannu. Tällä kertaa tuurit oli kohdillaan ja jokainen sutaisu taisi painua sisään. Saldoksi kertyi siis 5 onnekasta osumaa ja onneksi niillä irtosi tärkeä voitto. Ottelu oli siistiä peliä ja jäähypenkki sai jäädä kuluttamatta.

Lohkovoiton seurauksena Viikatteen pitäisi nyt nousta pykälää ylemmäs lohkoissa, eli jopa toiseksi viimeiseen. Toivottavasti Viikatteen hyvä vire jatkuu ja taas taistellaan lohkovoitosta. Nyt Viikate siirtyy vapun viettoon ja kuvioita hierotaan siman voimalla.

Viikatteen uutistoimitus toivottaa kaikille lukijoilleen iloista ja simaisaa vappua!!!
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821