Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Heikki Väänänen
3
+
0
=
3
Tommi Helkala
1
+
1
=
2
Matti Vitikainen
0
+
2
=
2
Olli Riipinen
1
+
0
=
1
Tomi Kiiskinen
1
+
0
=
1
Markus Muurikainen
0
+
1
=
1
Mikko Jauho
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
22.08.2002 Heikko 2. erä oli turmiollinen Viikatteelle
Viikate - K√∂rs√§t   6 - 7 (1 - 0, 2 - 5, 3 - 2)

Keskiviikkoiltana Viikate kohtasi salaperäisen joukkueen nimeltään Körsät. Joukkue sisälsi kuitenkin tuttuja naamoja Downista. Tässä oli siis lähtökohdat ensimmäiseen talviSarjan Otteluun.

Ensimmäinen erä meni tasaisesti kunnes Viikatteen Kisse iski ensimmäisen naulan Körsien arkkuun, kun Ottelu oli vanhentunut 6.37, huikean esityön maalin teki Tommi (Käy katsomassa uusi kuva!!). Loppuerä meni Viikatteen pienessä hallinnassa, mutta maalit jäivät odottamaan itseään.

Toiseen erään Körsät olivat muuttaneet taktiikkaa ja latautuneet tiukasti taistelemaan illan pisteistä. Körsien tarkat vedot yläkulmiin pääsivät yllättämään maalilla muuten hyvin pelanneen Kaijan viisi kertaa. Myös muutama valopilkku erästä löytyi, kun Tommi ja Hessu yrittivät sinnikkäästi saada nauloja pysymään Körsien arkussa, kansi kuitenkin rakoili jo pahasti. Viikatteella oli kyllä paikkoja laittaa Ottelu tasoihin, mutta tuloksettomasti.

Kolmanteen erään lähdettiin kaikki tai ei mitään asenteella, joka näkyi erän alussa hermostuneisuutena ja Körsät jatkoivat mihin olivat toisessa erässä jääneet. Erän lopussa Viikate alkoi taas saada juonesta kiinni ja yritti tiukkaa nousua. Olli onnistui naulaamaan kerran ja Hessu kaksi, mutta Vastustaja onnistui kaksi kertaa. Erän viimeiset minuutit menivät tiukassa puristuksessa, mutta maaleja ei syntynyt. Tuomari yritti kuitenkin saada peliin vipinää, viheltämällä Vastustajalle rangaistuslaukauksen. Tilanne, josta vihellys tuli oli vähä semmone ku yks Viikatteen puolustaja makas maalin edustalla. Viikatteen virallisen asiantuntijan mielestä tilanteesta ei olisi pitänyt tuomita rl:sta.

Viikate koki siis tappion karvasta kalkkia, kun tarvittavat naulat jäivät naulaamatta. Ma 26.8. tapellaan taas Sarjapisteistä uudella innolla, kun vastaan asettuu Luuserit.

-Zembalo ja Virallinen asiantuntija
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821