Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Markus Muurikainen
2
+
1
=
3
Tomi Kiiskinen
2
+
0
=
2
Saku Valtoaho
0
+
2
=
2
Tommi Helkala
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
02.08.2004 Viikate palasi voittajana
Kives - Viikate   3 - 4 (0 - 0, 2 - 2, 1 - 2)

Viikate palasi kesätauolta levänneenä. Tosin hiukan vajaavaista oli Viikatteen miehistö, kun osalla oli vielä putki päällä. Viikatteelle saapui kuitenkin änjeiällästä lomalla ollut Sakke avustamaan.

Ensimmäiseksi Vastustajaksi oli pistetty Kives. Peli olikin mukavan tiukkaa vääntöä, eikä peliä yhtään helpottanut hallissa ollut kiitettävä kuumuus.

Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä. Muutamia paikkoja oli molemmilla joukkueilla, mutta maaleja ei syntynyt. Toisessa erässä päästiin sitten maalin makuun, kun Sakke pisti maalin takaa syötän Muurille, joka onnistui pistämään pallon vasempaan alakulmaan. Näinpä Viikate siirtyi 1 - 0 johtoon. Eipä tuosta edellisestä maalista ollut kulunut kuin minuutin verran, kun aivan oikeastaan samalla tavalla syntyi toinen maali. Syöttäjä toimi jälleen Sakke ja maalin tekijänä Muuri. Viikatteen osalta peli meni kuitenkin jotenkin sekaisin noitten maalien jälkeen, joten loppu erä oli oikeastaan Kiveksen hallintaa. Kovasta puristuksesta Kives onnistui tasoittamaan pelin toisessa erässä. Kolmanteen erään lähdettiin 2 - 2 tilanteessa.

Viikate sai kuitenkin peli kuviot selvitettyä tauolla ja niinpä kolmanteen erään lähdettiin voittamaan. Tiukan vääntelyn jälkeen Kisse pisti pallon Kives pussiin ja Viikate siirtyi johtoon, mutta eipä tuota kauaa kestäny kun peli oli jälleen tasan. Viikate kuitenkin puristi viimeiset mehut irti ja niinpä se voittomaali saatiin aikaiseksi. 4 - 3 maalin teki Kisse ja se tilanne säilyi sitten loppuun asti.

Viikatteella oli pelissä kyllä tilanteita ja tolpassa pallo kävi muutamia kertoja, mutta oli Viikatteella tuuriakin mukana omassa päädyssä, sillä sielläkin tolpat kolisi muutamaankin otteeseen. Pöntinen oli myöskin hyvässä vireessä ja napsi palloja sieltä sun täältä. Hyvä aloitus, vaikka kuviot oli vielä aika hakusessa.

#10
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821