Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tomi Kiiskinen
1
+
1
=
2
Antti Hyppänen
0
+
2
=
2
Mika Hulkkonen
1
+
0
=
1
Olli Riipinen
1
+
0
=
1
Tommi Helkala
1
+
0
=
1
Toni Aakko
1
+
0
=
1
Anuliisa Aakko
0
+
1
=
1
Markus Muurikainen
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit
Antti Hyppänen
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
19.08.2004 Tehokas 3. erä toi voiton Piiskureista
Piiskurit - Viikate   3 - 5 (1 - 0, 2 - 2, 0 - 3)

Viikate kohtasi toistamiseen Piiskurit kesäSarja 3:ssa ja tällä kertaa erittäin hyvä päätöserä toi myös voiton. Ensimmäisessä kohtaamisessa Piiskurit olivat parempia lukemin 7-4, mutta nyt Viikate tasasi tilit 5-3 voitolla.

Ottelu alkoi pienoisella Piiskureiden hallinnalla ja Vastustaja loi vaarallisia tilanteita kerta toisensa perään. Onneksi Pöntisellä oli loistopäivä ja Viikatteen veskari piti joukkuetta mukana pelissä loistavilla torjunnoilla. Vastustaja onnistui kuitenkin maaliteossa kertaalleen ja Viikatteen hyökkäyspelin ontuessa Vastustaja meni myös johdossa toiseen erään. Toisessa erässä Vastustajan pieni hallinta jatkui, mutta Viikatekkin sai avattua maalihanat Ollin esimerkillisellä ylämummolla. Myös Tommi onnistui kertaalleen ja valitettavasti myös Vastustaja osui pari kertaa. Näin päätöserään lähdettiin 2-3 tappiolukemissa. Kolmas erä oli Viikatteelta hyvä suoritus. Erän alkuun Viikate teki kolme maalia, maalintekijöinä toimivat Vaari, Hugo ja Kisse. Kahden maalin johtoasemassa Viikate aloitti lujan puolustuspelin ja Pöntinen piti maalin puhtaana mahtavilla pelastuksillaan. Siinä oli resepti Viikatteen 5-3 voittoon.

Ensi viikolla Viikate kohta vielä kertaalleen Kiveksen ja Cannibalsin. Voitot noista peleistä kotiin ja viikate taistelee vielä hyvistä lohkosijoituksista.
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821