Viikate
 
Seuraava ottelu

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tomi Kiiskinen
4
+
1
=
5
Tommi Helkala
2
+
3
=
5
Mika Hulkkonen
3
+
1
=
4
Antti Hyppänen
1
+
3
=
4
Olli Riipinen
1
+
2
=
3
Anuliisa Aakko
1
+
0
=
1
Jhyminuutit
Mika Hulkkonen
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
27.08.2004 Voitto vajaamiehisestä Kännäristä helposti
Cannibals - Viikate   1 - 12 (0 - 1, 1 - 7, 0 - 4)

Edellisen raportin lopussa Viikatteen uutistoimitus intoutui kokeilemaan meedion lahjojaan ennustamalla Viikatteelle 12 - 1 voittoa kännäristä. Ja ohhoh ja ihmetys, Viikate tuli ja voitti juuri noilla lukemilla. Varsin ihmeellistä ja monitaitoista tuo raportinrustaajien monihenkinen porukka.

Joo no kuitenkin Viikate voitti siis leikitellen Vastustajansa. Cannibals pysyi mukana vain ekan erän ja loppumatsin kyyti olikin sitten kylmää. Hieman voiton arvoa himmentää se, että kännäreillä oli hieman vajaa miehitys Ottelussa, nimittäin Viikate joutui liisaamaan pari kovinta maalitykkiään Vastustajalle. Edellisessä matsissa kovassa iskussa olleet Juppe ja Vaari saivat maistaa omaa lääkettään, nimimittäin Viikatetta, Vastustajan leivissä. Pelistä ei jaksa ihmeempiä lässyttää, Viikate myllytti ja teki maalit ja voitti, selvä peli. Varsinkin Kisse ja Tommi olivat tulessa ja molemmille kirjattiinkin 5 tehopinnaa.

Voitolla Viikate nappasi toisen sijan lohkossa, joka on ihan siedettävä saavutus tasaisien pelien jälkeen. Nyt odotellankin sitten seuraavan Sarjan ohjelmaa ja näillä näkymin Viikate pitää ensi viikolla huiliviikon. Joten seuraavan kerran Viikate kaiketi heiluu reilun viikon kuluttua.

#7
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kvijit: 9821