Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tommi Helkala
2
+
1
=
3
Tomi Kiiskinen
1
+
2
=
3
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
07.09.2004 Tappio Kivekselle vaisulla esityksellä
Viikate - Kives   3 - 6 (1 - 1, 0 - 3, 2 - 2)

TalviSarja 1:n avausVastustajaksi Viikate sai viimeaikoina useasti vastassa olleen Kiveksen. Edellisestä kahdesta matsista molemmilla oli tilillään yksi voitto ja tämän matsin jälkeen Kiveksellä on yksi voitto enemmän. Viikate oli todella vaisu koko Ottelun ajan ja Vastustaja vei voiton varsin helposti.

Viikate sai Otteluun kuitenkin kelvollisen lähdön ja menikin Ottelussa 1-0 johtoon. Tämän jälkeen tehot hyökkäyspäässä hyytyivät ja Vastustaja teki perätysten 4 maalia. Tämän jälkeen Viikate ei päässyt enää kuin kahden maalin päähän Vastustajasta. Ainostaan Tommi ja Kisse onnistuivat maalinteossa, ja kaksikko vastasikin Viikatteen kaikista maaleista. Suurimpana ongelmana hyökkäyksissä saattoivat olla useasti puolustajien lapaan jääneet syötöt.

Viikate ei kauaa jouda hakemaan terävyyttä, sillä seuraava koitos on edessä jo tänään. Otteiden täytyy parantua huomattavasti mikäli voittoa Team Tuubasta lähdetään hakemaan tosissaan. Eiköhän näin myös tapahdu, ainakin uutistoimituksen usko on kova.
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821