Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Mika Hulkkonen
1
+
1
=
2
Tommi Helkala
0
+
2
=
2
Markus Muurikainen
1
+
0
=
1
Mikko Jauho
1
+
0
=
1
Tomi Kiiskinen
1
+
0
=
1
Toni Aakko
1
+
0
=
1
Olli Riipinen
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit
Antti Hyppänen
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
07.09.2004 Voitto Team Tuubasta
Viikate - Team Tuuba   5 - 2 (1 - 0, 1 - 0, 3 - 2)

Team Tuuba taisi olla Viikatteelle uusi tuttavuus. Ainakin tämän raportin rustaajalle ei tule mieleen aikaisempaa kohtaamista.

Ensimmäinen erä oli totista puurtamista. Tilanteita oli, mutta maaleja ei meinannut syntyä sitten millään. Viikatteen ensimmäisen maalin onnistui kuitenkin lopulta tekemään Markus, Tommin oivasta syötöstä. Toinen erä oli hyvin pitkälti samanlainen kuin ensimmäinenkin. Niko piti Viikatteen maalia edelleen nollilla, mutta Tuuban maalivahti joutui päästämään yhden maalin taaksen. Maalintekijänä toimi Toni, joka kikkaili pallon maalin perukoille.

Kolmas erä olikin sitten jo erilainen. Team Tuuba onnistui maalin teossa kahdesti ja piti pelin tiukkana, nousten välillä jo maalin päähän Viikatteesta. Viikate onnistui kuitenkin säilyttämään johtonsa ja vei Ottelun lopulta 5 - 2. Tiukalla oli Viikatteen maalin teko, mutta onneksi tällä kertaa maaleja syntyi riittävästi ja voitto napsahti.

Jäähyjä vihellettiin yksi kappale Viikatteelle, kun Andy pelasi tosi törkeetä. Team Tuuban Pelaaja aavisti tilanteen ja heittäytyi jo hiukan ennen aikaisesti, mutta Andy sai kärsiä rangaistuksen tönimisestä, joka oli kyllä ansaittu.

#10Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9555