Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Antti Hyppänen
2
+
2
=
4
Jarno Naukkarinen
2
+
2
=
4
Tomi Kiiskinen
3
+
0
=
3
Mikko Jauho
2
+
1
=
3
Markus Muurikainen
1
+
1
=
2
Tommi Helkala
1
+
1
=
2
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
20.09.2004 Viikate vei Laroxia kuin...
Viikate - Larox   11 - 6 (4 - 0, 5 - 3, 2 - 3)

Pässiä narusta, kuten tuossa edellisessä raportissa uumoiltiin. Edellinen raportti oli kyllä sen verran asiallinen, että siitä on vaikea paremmaksi pistää. Ensimmäinen erä oli Viikatteelle 4-0 ja vaikka Laroxilla muutama paikka oli, ei suurempaa hätää ollut. Viikatteen maalilla Niko hoiti hommansa. Edellisessäkin pelissä Viikate oli mukavassa johdossa ensimmäisen erän jälkeen, joten hiukan pelko takamuksessa kieriskeli yhdellä jos toisella, että Vastustaja saattaa kuitenkin vielä kiriä kiinni.

Toisessa erässä ei kuitenkaan suurempia hätiä ollut, mutta larox pääsi myöskin maalin makuun. Silti 9-3 tilanne näytti mukavalta toisen erän lopuksi. Kolmas erä oli jostain syystä Viikatteelta vaisu. Liekkö muutaman Pelaajan puute ollut syynä, kun hiukan Viikatteen vääntö hyytyi vai oli jo hiukan varmistelun makua. Laroxi nimittäin vei Viikatetta kolmannessa erässä kuin jne. Viikate onnistui kuitenkin kahdesti kolmannessa erässä ja toisen maaleista väänsi Juppe the eläin. Juppe kiisi kentällä gasellin lailla ja painoin nurkkiin kuin raivoisa härkä ja tulosta syntyi. Toisen kolmannen erän maaleista teki Andy the johtaja ja perinteiseen tyyliin suorastaan nöyryytti Vastustajaa kikkailemalla kikka kikkojaan. Kaiken väännön jälkeen lopputulokseksi 11-6 johon voi olla tyytyväinen.

Peli oli myös Viikatteen ensimmäinen uudella kentällä ja ihan mukavastihan tuo Viikatteelle sopi ei tarvinnut tässä nyt sitten syyttää, että oli iha p**ka kenttä ja ku ja ku niikö eikö niikö ähi puhi. Tästä ei muuta kuin kohti viimeistä tämän lohkon peliä eli peliä Vastapalloa vastaan.

#10
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821