Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Olli Riipinen
0
+
3
=
3
Tommi Helkala
2
+
0
=
2
Markus Muurikainen
1
+
0
=
1
Mika Hulkkonen
1
+
0
=
1
Toni Aakko
1
+
0
=
1
Mikko Jauho
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
09.10.2004 Viisikkopuolustus tökki pahemman kerran
Viikate - T√∂kkii Pahasti   5 - 8 (3 - 2, 1 - 4, 1 - 2)

Pitkästä aikaa Viikate sai vastaansa Tökkii Pahastin, joka oli vuosi pari sitten Viikatteen päävastustajia. Ottelun tuomarikin kuvasi kohtaamista Ottelun jälkeen legendaarisena taisteluna, jota oli ilo viheltää. Tulos oli Viikatteen kannalta yhtä murheellinen kuin muutamana edellisenä kertanakin. TöPa vei taas voiton eli Vastustaja lienee Viikatteelle paha rasti.

Matsi alkoi Viikatteen kannalta loistavasti. Allekirjoittanut oli vielä vesipulloaan täyttelemässä kun Tommi ja Olli hassuttelivat Viikatteen johtoon, pelikellossa aikaa vierähtänyt noin 7 sekuntia. Olli jatkoi hyvää vääntöään ekassa erässä syöttämällä myös Tommin toisen ja Vaarin maalin. TöPa onnistui pari kertaa ja Viikate meni erätauolle 3-2 johdossa. Toisessa erässä Viikatteen paketti levisikin käsille, hyökkääjien ja puolustajien väliin taisi jäädä koko ajan jalkapallokentän kokoinen tyhjä alue, jota Vastustaja hyödynsi häikäilemättä. TöPa teki erässä 4 maalia ja Viikatteesta onnistui vain Muuri, joten johtoasema vaihtui TöPan parin maalin johtoon. Päätöerässä Viikate ei enää kyennyt kamppailemaan voitosta, sillä Hugon yksi maali ei riittänyt mihinkään eikä kukaan muukaan jaksanut maaleja tehdä.

Seuraavaan taistoon Viikatten puolustuspelissä on tapahduttava muutos, eli myös hyökkääjien on osallistuttava aktiivisemmin oman maalin varjeluun. Asiahan on helposti sanottu ja sitä on taidettu hokea jo pari vuotta, mutta jos joskus paljon hoettuja muutoksia saataisin käytäntöön niin hienoa katseltavaahan tuo Viikatteen pelaaminen olisi.

Seuraavassa matsissa vastaan asettuu TBRC. Tuohon Otteluun Viikate on saanut viisikkopuolustuksensa pakettiin ja hyökkäyspäässäkin tulosta syntyy, eli uutistoimitus lupaa että Viikate voittaa seuraavan matsin.

#7
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821