Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Antti Hyppänen
3
+
0
=
3
Mika Hulkkonen
3
+
0
=
3
Tomi Kiiskinen
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
26.10.2004 Viikatteelle jälleen tappio
Piiskurit - Viikate   10 - 6 (4 - 2, 3 - 1, 3 - 3)

Niinpä sitten näyttää Viikatteen tappioputki vaan jatkuvan. Piiskurit olivat Viikatteelle liian kova pala purtavaksi. Liian monta kertaa Piiskurin Pelaajat pääsivät häsläämään Viikatteen maalin nurkille. Viikatteen pelaajista Hugo ja Andy olivat hyvässä vedossa, molemmat onnistuivat maalin teossa kolmasti.

Piiskurit kyllä juoksivat Viikatetta paremmin ja saivat pidettyä painetta Viikatteen päädyssä. Muutenkin Piiskureiden peli oli paremmin hallinnassa. Viikatteella taas ei ollut peli ihan hirviän hyvin kasassa vaan oli jotenkin taas jossakin. Alku oli ihan kohtuullinen, eikä Piiskurit nyt niin kauaksi karannut, mutta kuitenkin. Kolmas erä meni lopuksi kuitenkin ihan kohtuullisesti.

Täytyy myös kyllä hiukan ihmetellä nykyistä tuomari linjaa, joka on ollut kyllä varsin sekava jo useammassa pelissä. Välillä vihelletään ihmeellisiä ja välillä ei sitten selvistä jutuista vihelletä. Kyllähän sitä on ennen jäähyjäkin vihelletty, mutta nykyään nekin on kortilla. Siinähän sitä sitten rupee veekäyrä nousemaan ja peli sitten karkaa käsistä ja otteet kovenevat.

#10
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821