Viikate
 
Seuraava ottelu

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Toni Aakko
2
+
0
=
2
Mika Hulkkonen
1
+
1
=
2
Tommi Helkala
1
+
1
=
2
Antti Hyppänen
1
+
0
=
1
Tomi Kiiskinen
1
+
0
=
1
Anuliisa Aakko
0
+
1
=
1
Olli Riipinen
0
+
1
=
1
Jhyminuutit

Ei jhyj.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
01.11.2004 Melkein voitto tuli muutei ihan...
Lettunaamat - Viikate   6 - 6 (2 - 4, 0 - 0, 4 - 2)

Olipa lohko kasin jumbofinaali taas Viikatteelta niin perinteinen esitys kuin olla ja voi. Eli taasen kerran joku rupesi viimeisessä erässä mättämään ja melkeistään varma voitto kääbtyi harmittavasti tasapeliksi. Vastassa oli melkeistään sama kokoonpano kuin Downilla aikoinaan, ja vääntökin oli samanmoista. Yhteenvetona todettakoon, että molemmat joukkueet olivat lohkossa yhtä surkeita ja joutavat näillä esityksillä Huhtarin jumbolohkoon.

Vastustaja sain hyvän alun ja karkasi melko nopeasti 2-0 johtoon. Onnekseen Viikate ryhdistäytyi sentään hieman ja eka erä päättyikin sitten Viikatteen 4-2 johtoon. Kaikki maalit olivat tietysti kuin salibandyn oppikirjasta niinkuin aina ennenkin. Toisessa erässä molemmat maalivahdit pääsivät loistamaan ja erässä ei tullut yhtään maalia. Kolmannessa Viikate meni jo 6-3 johtoon ja noin viisi minuttia ennen loppua taisi tapahtua tutuksi tullut takin aukeaminen. Eipä aikaakaan kun peli oli tasan ja se siitä.

Saa sitten nähdä mihin lohkoon Viikate ensi Sarjassa päätyykään. Päättyneen Sarjan mukaan paikka on siis jumbolohko, mutta saa nähdä kuinka käypi. Viikate päätyi lohkossaan toiseksi viimeiseksi, sillä Lettunaamat olivat maalieron turvin vieläkin paskempia, häh hää. Ens kerralla Viikate sit voittaa. perrrkele!!!!
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kvijit: 9821