Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Mika Hulkkonen
3
+
0
=
3
Tommi Helkala
2
+
0
=
2
Tomi Kiiskinen
0
+
2
=
2
Heikki Väänänen
0
+
1
=
1
Olli Riipinen
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
04.09.2002 Stolichnaya jälleen Viikatetta parempi
Stolichnaya - Viikate   8 - 5 (2 - 1, 2 - 2, 4 - 2)

Tiistai iltana Viikate kohtasi pitkästä aikaa Stolichnayan. Edellisestä tapaamisesta olikin aikaa. Odotettavissa oli jälleen tiukka peli. Viikatteen peliä oli seuraamassa sankka yleisömassa, jolla odotukset peliin oli suuret.

Ensimmäinen erä oli tiukkaa, maalin teon aloitti Stolichnaya. Sipasu kohti maalia ja hupsista, pallo livahtikin vasempaan alanurkkaan. Ensimmäinen erä menikin Stolille 2 - 1. Viikatteen ainokaisen pyöräytti Tommi, Kissen mainiosta syötöstä.

Toisessa erässä taistelu oli kovaa ja tasaista Viikatteen sniper Hugo tykitti hirveitä tykkejä, joista kaksi upposi Stolin verkkoon. Viikatteen epäonneksi myös Stoli onnistui kahdesti pistämään palleron Kaijan selän taakse.

Kolmannessa erässä Stolichnayalla oli meno päällä ja Viikatteen peli oli ajoittain hukassa. Stolichnayan ukkelit yritti pistellä luuta Viikatteen kurkkuun ihan tosissaan. Muutamassa hujauksessa peli olikin jo 6 - 3 Stolichnayan hyväksi. Viikate ei kuitenkaan täysin murtunut vaan yritti kovasti nousta tasoihin Hugon ja Tommin maaleilla. Stolichnaya oli kuitenkin valppaana ja peli pysyi Stolichnayan hallussa. Viimeisellä minuutilla Viikate yritti pelata kuudella kenttäPelaajalla. Kovasta väännöstä ja tilanteista huolimatta, maaleja ei Stolichnayan verkkoon syntynyt enempää. Stolichnaya pisti vielä lopuksi palleron Viikatteen tyhjään maaliin, jolloin Viikate oli lopullisesti lyöty.

Torstaina 5.9.2002 on kuitenkin jo seuraava peli, jolloin Vastustajaksi asettuu Down. Mitäpäs muuta kuin voittoahan sitä lähdetään hakemaan ugh, edellinen kohtaaminen päättyi 6 - 3 Downin hyväksi, voi hyvät hyssykät sentää!

-numper zen
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821