Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Mika Hulkkonen
1
+
1
=
2
Tommi Helkala
0
+
2
=
2
Antti Hyppänen
1
+
0
=
1
Markus Muurikainen
1
+
0
=
1
Tomi Kiiskinen
1
+
0
=
1
Mikko Jauho
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit
Mikko Jauho
4 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
12.01.2005 3. erä ratkaisi taas
Viikate - T√∂kkii Pahasti   4 - 9 (2 - 1, 2 - 2, 0 - 6)

Mikähän lienee Viikatteessa vikana kun tavaksi on tullut totaalinen romahtaminen Ottelun kolmannessa erässä? Näin kävi edellisessä taistossa Turpourpoja vastaan ja nyt Tökkii Pahasti sai nähdä saman romahduksen. Toisen erän jälkeen Viikate oli vielä 4 - 3 johdossa, mutta kolmas erä menikin sitten Vastustajalle 6 -0.

Ottelu alkoi Viikatteelta aivan mallikkaasti, liikettä riitti ja paikkoja tuli kuin hammaslääkärissä konsanaan. Pian taululla olivatkin 2 - 0 lukemat kun Hugo ja Andy pistivät pallon kertaalleen ylämummoon. Erän aivan lopussa ToPa sai aikaan kavennuksen. Toisessa erässä taisto jatkui todella tasaisena ja maaleja tehtiin tasatahtiin. Viikatteesta tilastoihin maalit kirjauttivat Muuri ja Kisse. Heti kolmannen erän alussa se sitten tapahtui, liike ja yritys katosivat kuin pieru Saharaan ja Vastustaja rupesi takomaan maaleja. Tai noh, tekihän Viikatekkin pari, pääty oli vaan perhana vieköön väärä. Mutta eipä siinä selittelyt auta, Viikate oli kolmannessa erässä vaan todella suolesta ja Vastustaja vei pointsit.

Nyt sit jäädäänkin odottelemaan seuraavan Sarjan alkua. Toivottavasti uudessa Sarjassa löytyy tsemiä kaikkiin eriin tai Ottelut lyhennetään kahden erän mittaiseksi. Muuten ei oo yhtään hauskaa jos sama meno jatkuu...
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9822