Viikate
 
Seuraava ottelu »

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Jesse Järvinen
3
+
1
=
4
Mikko Jauho
1
+
1
=
2
Mika Hulkkonen
1
+
0
=
1
Olli Riipinen
1
+
0
=
1
Oskari Niemi
1
+
0
=
1
Tommi Helkala
1
+
0
=
1
Antti Hyppänen
0
+
1
=
1
Markus Muurikainen
0
+
1
=
1
Jäähyminuutit

Ei jäähyjä.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
18.02.2005 No nyt se voittoputki tais alkaa
Viikate - Löysät Boys   8 - 4 (1 - 1, 2 - 1, 5 - 2)

Se tapahtui toistamiseen eli kyseessä ei liene sattuma. Viikate on noussut suosta ja huima voittoputki voidaan julistaa alkaneeksi. Melkein vitutuksen tasolle noussut kahdeksan Ottelun tappioputki on poikki ja apinat on ravisteltu pois selästä. Viikatteen uuden nousun sai keskiviikon myöhäisOttelussa todeta Löysät Boys.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja vauhtia riitti. Viikatteen pelaajillakin askel nousi kepeästi, kuin kevätlaitumille kiirehtivillä varsoilla konsanaan. Syynä lienee harvinaiseksi muodostunut vaihtopelaajien riittävä määrä. Viikatekkin jaksoi näin puristaa sen kolmannenkin erän, jopa repäistä hieman erokain Vastustajaan. Ottelu eteni kolmannen erän loppua lukuunottamatta tasaisissa lukemissa, Viikate piti koko ajan maalin tai kahden johtoa. Varsinkin Viikatteen uusin vahvistus, Järvisen Jesse, näytti olevan oivalla pelipäällä, tuloksena tehot 3+1. Jesse on esiintynyt joukkueessa kahdesti, molemmissa matseissa hattutemppu. Ei huonosti pelattu lainkaan. Muutkin taistelivat hyvin tilanteet loppuun saakka ja tuloksena oli siis ansaittu voitto.

Nyt kuntopuntarissakin siis näkyy oikean suuntaista sojotusta ylöspäin. Tästä on hyvä jatkaa ja toivottavasti Viikatteen nousukunto tulee jatkumaan talviSarja 6:ssa. Nyt jäädään vain odottelemaan Sarjaohjelman julkaisua.

#7
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kävijöitä: 9821