Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Jesse Järvinen
2
+
0
=
2
Olli Riipinen
2
+
0
=
2
Tomi Kiiskinen
1
+
1
=
2
Markus Muurikainen
0
+
1
=
1
Mikko Jauho
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
02.04.2005 Taistellen tasuriin
Viikate - TBRC   5 - 5 (2 - 1, 0 - 2, 3 - 2)

Kovaa oli vääntö Viikatteen ja TBRC:n välillä Sarjan päätösOttelussa. Maaleja tehtiin tasatahtiin ja lopulta päädyttiin myös tasapeliin. Viikatteen maalinsuulla nähtiin pitkästä aikaa Juppe, joka normaalisti pelailee hyökkääjänä. Juppe hoitelikin leiviskänsä loistavasti suorittaen muutaman loistopelastuksen ja syöttämällä tasoitusmaalin.

Tehokkaimpina Viikatteen hyökkäyksessä häärivät Olli ja Jesse, molemmille merkattiin pari maalia. Varsinkin Jessen toinen maalin jää monelle varmasti mieleen: Käsillä olivat pelin viime sekunnit ja pallo ajautui Jupelle. Maalivahdin raivoisa heittokäsi linkosi reikäpallon halki kentän ohittaen hölmistyneet Vastustajat ja lopulta tavoittaen Jessen mailan lavan. Pienellä ohjauksella pallo löysi tiensä maalivahdin pahanhajuissen kainalon alta maalin perukoille. Pelikellossa loisti lukemat 14:57. Aikaahan jäi vielä vaikka voittomaalille.

No ei Viikate kuitenkaan jaksanu enää sitä voittomaalia tehdä ku ei se olisi auttanut joukkuetta kuitenkaan lohkovoittoon. Sarjasta irtosi kuitenkin toinen sija. Seuraavassa Sarjassa sitten napataan se voitto.
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821