Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Olli Riipinen
2
+
0
=
2
Tommi Helkala
0
+
2
=
2
Tomi Kiiskinen
1
+
0
=
1
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
19.09.2002 Turpiin tuli taas vaihteeksi
Kanget - Viikate   4 - 3 (1 - 1, 1 - 2, 2 - 0)

Viikatteella on pienenmuotoinen tappioputki takanaan, joka sai hiukan jatkoa, kun Viikate hävisi Kangille.

Kankia vastaan ei Viikate ole aikaisemmin pelanut. Viikate olisi kyllä voinut hoitaa homman kotiin, mutta näinpä ei käynyt ja näin ollen talviSarja 2 alkoi tappiolla.

Ensimmäinen erä meni tasaisen tappavasti. Palloa vietiin ees sun taas ja erä päättyikin 1-1. Viikatteen maalin pyöräytti Olli, joka sipasi pallon joutessaan maaliin.

Toisessa erässä oli Viikatteella pullat hyvin uunissa ja peli sievoisessa hallussa. Olli intoutui jälleen pistämään pallon pussukkaan ja samoin teki Kisse. Kummankin maalin syötöistä vastasi Tommi. Kanget onnistuivat maalinteossa kerran, joten kolmanteen erään lähdettiin Viikatteen johtaessa 3 - 2.

Kolmannessa erässä olikin Viikatteella maalintekijät vähissä ja kun vielä Kanget intoutuivat pistämään pallon kaksi kertaa maalin perukoille oli Viikate in big rouple. Viikatteen peli pökertyi ja taas meni voitto sivusuun, mutta vanha sananlaskukin sanoo 'paistaa se aurinko risukasaankin', joten Viikate iskee vielä ainaki miljoona kertaa.

Seuraava Ottelu on Perunoita vastaan 26.9, jotenkin o niikö vähä sellane fiilis et Viikate tekee sillo perunamuussia, ugh. Edellisen kerran Viikate pelasi Perunaa vastaan 2.5, joten siitä on aikaa, tuolloin peli päättyi Viikatteelle 4 - 1.

-Sämpylä
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9555