Viikate
 
Seuraava ottelu

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Mika Hulkkonen
2
+
0
=
2
Tero Tolkki
1
+
1
=
2
Tomi Kiiskinen
0
+
2
=
2
Tommi Helkala
1
+
0
=
1
Olli Riipinen
0
+
1
=
1
Jhyminuutit
Anuliisa Aakko
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
01.10.2002 Down nurin pitkästä aikaa
Down - Viikate   1 - 4 (0 - 1, 1 - 2, 0 - 1)

Viikate nappasi makean voiton rakkaimmasta vihollisestaan Downista. Joukkueiden väliset Ottelut ovat aina olleet tiukkaa taistelua ja siltä ei vältytty tälläkään kertaa. Ennen Ottelua molemmilla oli tilillään 4 voittoa ja yksi tasapeli keskinäisistä kohtaamisista, mikä puoltaa tasaisia taistoja. Tällä kertaa Viikate onnistui paremmin viimeistelyssä ja voitto oli tosiasia kolmen tappiollisen keskinäisen kohtaamisen jälkeen. Edellinen voitto Downista oli jopa toukokuulta asti.

Ottelu alkoi hienoisella Viikatteen painostuksella ja eikä mennyt aikaakaan kun Tolkki iski pallon pömpeliin Kissen oivasta esityöstä. Ensimmäisen erän loppupuolella Viikate koki kauhun hetkiä, kun maalivahti Kaijan käsi lähti taas osittain sijoiltaan heittotilanteen seurauksena. Joukkueen onneksi sitkeä veskari taisteli Ottelun loppuun pelkästään vasurilla torjuen kaiken mahdollisen. Myös Kaijan parhaat kaverit olivat oikella paikalla, sillä pallo kävi kertaalleen sekä ylärimassa että tolpassa.

Down pääsi tasoittamaan pelin heti toisen erän aluksi Viikatteen puolustuksen pienen kömmähdyksen seurauksena. Viikate ei vastaiskusta lannistunut vaan taisteli täydellä sydämellä. Maaliin asti pallon onnistuivat toimittamaan Tommi ja Hugo. Kolmannessa erässä Viikatteen 4. osuman nappasi Hugo selin maalinpäin jalkojen välistä armottomalla tuurilla. Hyvän pompun maaliin tarjosi Olli.

Ottelussa esiintyi pientä tönimistä ja huitomista, mikä ei välttämättä kuulu lajin luonteeseen. Tämä saattoi omalta osaltaan johtua tuomarin varsin löysästä linjasta, sillä välillä kovaksikin yltynyttä huitomista seurasi tönimistä ja huitomista. Noh, toivottavasti seuraavassa kohtaamisessa otteet ovat siistimpiä. Viikatteen ainokaisen "pikkukakkosen" otti Anu.

Viikatteen seuraava vastus on Oksat Boys, jota ei ole kohdattu aiemmin. Otteluun Viikate lähtee jatkamaan orastavaa voittoputkeaan...

-YLE:n urheilutoimitus
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kvijit: 9821