Viikate
 
Seuraava ottelu »

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Jani Pukki
3
+
6
=
9
Petteri Koukku
4
+
0
=
4
Olli Riipinen
2
+
1
=
3
Jarno Naukkarinen
0
+
2
=
2
Tero Tolkki
1
+
0
=
1
Jäähyminuutit

Ei jäähyjä.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
10.10.2002 Vierailevat tähdet Viikatteen pelastus
Oksat boys - Viikate   5 - 10 (4 - 4, 0 - 1, 1 - 5)

Torstai iltana pelattu peli Oksat boys joukkuetta vastaan näytti Viikatteen kannalta aluksi hiukan huolestuttavalta. Vakituisia Viikatteen kenttäpelaajia ei paikalle ollut saapunut kuin 4 kpl. Onneksi joukkueen avuksi löytyi kaksi vierailevaa tähteä.

Viikate lähti peliin yhdellä vaihtomiehellä, joka aluksi hiukan huolestutti. Ensimmäinen erä lähti käyntiin ja peli pyörimään. Oksat boys aloitti ensimmäisenä maalin teon, mutta onneksi Viikatteen miehistö ei siitä lannistunut. Viikate nousi tasoihin vierailevan tähden Janin ansiosta, Jani pisti pussiin myös toisen hienon maalin. Ensimmäinen erä menikin odotusten vastaisesti yllättävän tiukasti 4 - 4. Ensimmäisessä erässä maalinteossa onnistui myös Tolkki sekä toinen vieraileva tähti Petteri.

Toinen erä olikin sitten maalien suhteen hiukan hiljainen, viikatteen puolelta maalinteossa onnistui kuitenkin Petteri, Jaskan syötöstä. Vastustajan puolella oli havaittavissa hiukan hermostuneisuutta, kun maalin teko ei ihan niin vain onnistunutkaan. Pakkoja kyllä oli puolin ja toisin, tolpatkin kolisivat aina välillä, mutta maaleja ei enempää tullut. Pelin tempo oli kyllä suhteellisen rauhallista, joten Viikatteen miehistö pysyi hyvin mukana. Huitomista ilmeni jonkun verran, josta tuomarikin huomautti molempia joukkueita, jäähyjä ei kuitenkaan jaeltu. Toinen erä päättyi lopulta 5 - 4 Viikatteelle ja näin olikin sitten jännittävät paikat lähteä johdossa kolmanteen erään.

Kolmas erä olikin sitten yllättäen aivan Viikatteen hallintaa, vaikka Oksat boys yritti tulla kovaa vastaan. Maaleja upposi Oksat boysin verkkoon mukavat 5 kappaletta. Ollin ruoska puhui kaksi kertaa, Jani onnistui kerran ja Petteri kaksi kertaa. Kolmannen erän kaikki maalit syötti Jani, joka keräsi koko pelissä kaikkiaan 9 pistettä. Toinen vieraileva tähti Petteri keräsi Pelissä 4 pistettä ja olikin toiseksi paras pistemies.

Yhteenvetona voisi sanoa, että peli sujui Viikatteen puolelta hienosti. Vierailevat tähdet hoitivat leiviskänsä erittäin hyvin. Suuria virheitä ei pelissä tullut ja jaksettiin liikkua myös kolmannessa erässä vähäisestä miehistöstä huolimatta. TalviSarja kakkosen viimeinen peli pelataan 17.10 Namipalloja vastaan, silloin nähdään jatkuuko Viikatteen hieno voittoputki, no jatkuuhan se...

-Toiset ne on Kyproksella

Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kävijöitä: 9821