Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Mika Hulkkonen
1
+
0
=
1
Tommi Helkala
1
+
0
=
1
Jarno Naukkarinen
0
+
1
=
1
Mikko Jauho
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit
Anuliisa Aakko
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
24.10.2002 Viikatteen voittoputki katkesi kuin kananlento
Viikate - Luuserit   2 - 4 (0 - 1, 1 - 2, 1 - 1)

TalviSarja 3 alkoi Viikatteen kannalta vähän turhankin vaisusti ja näin ollen pisteet jäivät saamatta.

Ensimmäinen erä meni suhteellisen tasaisesti. Välillä hyörittiin Viikatteen päässä ja välillä taas Luusereitten päässä. Maalinteossa Luuserit onnistuivat kuitenkin ensimmäisenä. Viikate ei saanut ensimmäisessä erässä oikein kunnon vetoja kohti maalia, joten ei se pallokaan sitten halunnut sinne maaliin mennä. Ensimmäinen erä meni siis Luusereille 1 - 0.

Erätauolla mietityt tiukat kuviot jäähyjen ottamisista yms tuotti tulosta kun toisen erän alussa Viikate tasoitti pelin 1 - 1. Juppe, joka on taas pienen tauon jälkeen jälleen kuvioissa, pisti semmosen namipassin Hugolle et eihä Hugo voinu muuta ku heilautella verkkoja. Maalista huolimatta Viikatteen peli ei oikein kulkenut. Toisessa erässä Viikatteelle napsahti jäähy. Jäähyn aikana Luuserit eivät saaneet aikaiseksi mitään, oikeastaan Viikate pyöritti Luusereita. Luuserit saivat kuitenkin pelinsä semmoiseen malliin, että pistivät pallon kahdesti Viikatteen verkkoon. Joten toisen erän lopuksi tilanne näytti entistä huonommalta kun Luuserit johtivat jo 3 - 1.

Kolmas erä toi Viikatteelle jälleen toivonpilkettä kun Tommi pisti Jaskan syötöstä pallon pussiin. Luusereiden tolpatkin kilisivät useampaan otteeseen, mutta pallo ei maaliin mennyt. 3 - 2 tilanteessa mentiin viimeisille minuuteille asti, kunnes Luuserit tekivät 4 - 2 voittomaalin, siitä ei Viikate enää noussut. Mutta ei ne Viikatteen pelit tähän lopu...

-Dimitrin vasen jalka
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821