Viikate
 
Seuraava ottelu

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Mika Hulkkonen
1
+
0
=
1
Mikko Jauho
1
+
0
=
1
Jarno Naukkarinen
0
+
1
=
1
Olli Riipinen
0
+
1
=
1
Jhyminuutit
Mikko Jauho
2 min
Olli Riipinen
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
14.11.2002 Namipallerot söivät viikatteen
Viikate - Namipallo   2 - 3 (0 - 1, 0 - 1, 2 - 1)

Joku voisi pelistä todeta, että tasasta vääntöhän se oli. Minä en kuitenkaan niin totea, vaikka en vastaankaan rupea väittämään.

Jos aloitetaan tuosta ensimmäisestä erästä. Mieleenhän tuossa jäi ainakin semmoinen tilanne tuossa heti alkumetreillä, että aikaa kun oli kellotaululla menny noin 30 zekkaa, niin namipallerot menivät 1 - 0 johtoon. Tässä tilanteessa joku voisi sanoa, että ei hyvät hyssykät sentään ku alko huonosti. Tuon tilanteen jälkeen Viikate sai kuitenkin pidettyä rivit kunnossa, eikä enempää maaleja 1. erässä Viiikatteen verkkoon mennyt. Namipalleroitten päädyssäkin hiljasta piteli, kun maaleja ei kukaan viittiny tehä. Näinpä ensimmäinen erä päättyi 1 - 0 namipalleroille.

No mites toisessa erässä sitten, mitäs siinä nyt oikein tapahtui. Suoraan sanottuna peli jatkui siitä mihin se oli toisessa erässä jäänyt. Tilanteita kehiteltiin päädyssä jos toisessa. Jos en aivan väärässä ole niin toisessa erässä Jupella napsahti jäähy väärästä etäisyydestä, pitäähän niitä tilastomerkintöjä keräillä, totesi Juppe, ainakin olisi voinut todeta. No tuosta jäähystä Viikate kuitenkin selvisi. Namipallot saivat kuitenki jollain ihmeen ilveellä tehtyä sen toisen maalin ja näinpä tilanne oli jo 2 - 0. Yritystä Viikatteella oli, mutta maaleja ei niikö syntyny ei sitte millää. Mitäs siinä tilanteessa voi muuta syyttää ku mailaa.

Kolmanteen erään Viikattella riitti kuitenkin vielä hyvin potkua. Juppe oli päättäny et maalejahan ruvetaan tekemään vaikka väkisin ja kuinkas ollakkaan, niin pallo olikin namipallojen maalissa. Kolmannessa erässä Viikatteelle napsahti toinen jäähy, väärästä vaihdosta. Jäähy päättyi kuitenkin Namipallojen maaliin. Hieno syöttö maalille ja ohjaus ni siellähän se oli, minkäs teet. No lisää maalejahan siinä oli sitten ruvettava tekemään. Hugo pääsi virittämään hirmuisen tykin, joka meni maalivahin läpi maaliin, ainakin siltä se näytti. Huonohan semmosia on kiinni ottaa. Namipallotkin yrittivät maaleja tehdä lisää, mutta maalivahti tupsahti aina jostakin eteen. Loppu minuutit Viikate yritti vielä sinnikkäästi ilman maalivahtia, mutta ei sitä tasoitusta sitten tullut. Loppunumeroiksi tuli siis 3 - 2 namipalleroille.

Tästä Viikate lähteekin sitten maaOttelu tauolle ja palaa asiaan 25.11.2002 kello 21:30, kun vastaan asettuu Down. Edellisestä kohtaamisesta Downin pojille jäi varmaan jotain hampaankoloon, sillä Viikate vei silloin voiton 4 - 1.

-Nuuska Muikkunen
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kvijit: 9821