Viikate
 
Seuraava ottelu

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Harri Pöysti
3
+
1
=
4
Olli Riipinen
2
+
1
=
3
Markus Muurikainen
2
+
0
=
2
Tero Tolkki
2
+
0
=
2
Mika Hulkkonen
1
+
0
=
1
Jarno Naukkarinen
0
+
1
=
1
Tomi Kiiskinen
0
+
1
=
1
Jhyminuutit

Ei jhyj.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
27.11.2002 Viikate pyöritteli Kunnon tiimiä
Kunnon tiimi - Viikate   6 - 10 (1 - 3, 3 - 4, 2 - 3)

TalviSarja 3:n viimeisessä Ottelussaan Viikate kohtasi Kunnon tiimin. Vaikka aluksi Kunnon tiimi näyttikin kärsivän Pelaajakadosta, saapui paikalle kuitenkin riittävästi pelaajia, jotta peli saatiin pelattua.

Ensimmäisessä erässä Pöysti aloitti Viikatteen maalinteon. Tämän jälkeen Muurikainen seurasi Pöystin viitoittamaa tietä ja pisti pallon kertaalleen verkon perukoille. Pöysti itse laukoi vielä toistamiseen pallon maaliin, ja kun Kunnon tiimi onnistui itsekin kertalleen maalinteossa, niin toiseen erään lähdettiin 3-1 lukemissa.

Toisessa erässä Kunnon tiimi pääsi hieman enemmän peliin mukaan, ja he saivat kolme osumaa. Viikate kuitenkin pisti paremmaksi ja onnistui neljästi maalinteossa. Viikatteen maaleista vastasivat Tolkki, Olli, Hugo ja Muurikainen kukin kerran. Myös tolpat kolisivat useaan otteeseen molemmissa päissä. Kolmanteen erään lähdettiin Viikatteen johdossa 7-4.

Kolmas erä jatkui Viikatteen painostuksella. Siitä huolimatta molemmat joukkueet onnistuivat maalin teossa, Kunnon tiimi kahdesti ja Viikate kolmesti. Viikatteen maalit laukoivat Tolkki, Olli ja Pöysti. Maalivahti Kaijakin intoutui muutamaan haamupelastukseen ja näin vältyttiin Vastustajan lisämaaleilta.

Runsasmaalinen Ottelu päättyi lopulta 10-6. Peli oli kaikin puolin siistiä ja jäähyjä Ottelussa ei vihelletty. Seuraavaan Sarjaan Viikate lähtee taas kerran tuttuun tapaan vain ja ainoastaan lohkovoittoa tavoittelemaan. Saas nähdä kuinka lopulta käy.

-Dimitri, tuo pieni mies suuressa maassa
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kvijit: 9822