Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tommi Helkala
3
+
1
=
4
Heikki Väänänen
2
+
0
=
2
Tero Tolkki
0
+
2
=
2
Tomi Kiiskinen
1
+
0
=
1
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
10.12.2002 Sarja alkoi voittoisasti
Viikate - Hakalin salama   6 - 4 (2 - 1, 0 - 1, 4 - 2)

Näinpä on talviSarja 4 pyörähtänyt käyntiin Viikatteen osalta. Eräs reportterikin on vähän unessa, kun vähän raportit viipyy. Uutta peliä pukkaa päälle ja vanhatkin raportit on kirjoittamatta, phythyi. Viikatteen Vastustajaksi saapui siis Hakalin perukoilta eräs salama, Hakalin salama.

No näinpä tästä sitten itse Otteluun. Kaikkihan alkoi ensimmäisestä erästä, kun tuomari vihelsi pelin käyntiin. Peli lähti pyörimään jotenkin, ettenkö sanoisi, nihkeen näköisesti. Pallo pyöriskeli ja kiereskeli keskialuueella, eikä maaleja oikein syntynyt. Pientä vipinää saatiin peliin, kun Hakalin salaman päädyssä Pelaaja sähelsi pallon suoraan Tommin mailaan. Mitäpä tuo Tommi voi muutakaan, kun antaa pientä punishmenttia Vastustajalle. Näinpä Viikate meni 1 - 0 johtoon. No eipä aikaakaan, kun Hakalin salama sai tämmöisen vapaalyönnin tapasen ja iski pallon Kaijan selän taakse, voi surku sentään ajatteli puolustaja setä. Niinpä peli oli tasan 1 - 1. Viikate pääsi kuitenkin johtoon, kun Hessu viimeisteli Tolkin pistämän vedon maaliin, pallo kun lirui ja lirui maaliviivalla. Eka erä siis 2 - 1 Viikatteelle.

Toisesta erästä ei paljoa kerrottavaa jäänyt, peli jatkui samanlaisena mateluna. Maalipaikkoja oli, mutta yleensä pallo löytyi takaseinästä. Hakalin salama kyllä pääsi kerran iskemään ja tasoitti näin ollen pelin. Toinen erä siis 2 - 2.

Kolmannessa erässä peliin tuli hiukan vipinää, kun Viikate meni suitsaitsukkelaa 4 - 2 johtoon. Mitäs tosta nyt muuta kertois kolmannesta erästä ku et peliähän se oli ja Hakalin pojat tais yhe jäähy ottaa ja siinähän tuo meni sit peli lopult Viikatteelle 6 - 4. Ja ei muuta ku pelamaan W.O.W. United vastaan, peli kun alkaa vartin päästä. Uuden kuulonen tiimi suop nähä miten Viikatteen käy...


-Nuuska Muikkunen
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821