Viikate
 
Seuraava ottelu »

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Markus Muurikainen
2
+
0
=
2
Tomi Kiiskinen
1
+
0
=
1
Heikki Väänänen
0
+
1
=
1
Tommi Helkala
0
+
1
=
1
Jäähyminuutit

Ei jäähyjä.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
10.12.2002 W.O.W United kieriskeli voittoon
Viikate - W.O.W. United   3 - 8 (1 - 1, 2 - 3, 0 - 4)

Huonostihan Viikatteelle kävi. TalviSarja 4:sen toinen peli kun ei oikein sujunut suunnitelmien mukaan. W.O.W United vei voiton Viikatteen nenän edestä.

Ensimmäinen erä alkoi tiukasti, niinkuin on joskus ennenkin on sanottu. W.O.W United lähti peliin pelaamaan ja liikettä tuntui riittävän, vaikka vaihtomiehiä ei ollut kuin yksi. United järjesteli tilanteita maalille, mutta onneksi maaleja ei niistä heti syntynyt. Viikatteen Kisse poika päätti kuitenkin, että josko tehdään maali. Tommi syötti Kisselle ja Kisse heilutteli verkkoja. Peli jatkui ja United yritti sitkeesti. Unitedin sikeä yritys palkittiin. Juuri kun Kaija pääsi sanomaan, että älkää päästäkö vetämään, niin kuinkas ollakkaan pallo suhahti yläkulmaan. No mitäs tuossa suremaan, ei auta muu ku tehä sitten lisää maaleja. Kukapas muu kun Kissehän se oli jälleen pahan teossa ja pisti pallon Unitedin maaliin. Siinäpä sit tuuleteltii, et jippii, niin eikös tuomari sanonu et peli jatkuu en nähny mitää. Unitedin Pelaajatkin olivat jo tulossa keskialotukseen pallon kanssa, niin siitä sitten peli jatkui lennosta, kun ei olisi maalia ikinä tullutkaan. No eihä siin sit marina auttanut, vaan eka erä päättyi 1 - 1.

Toisessa erässä maaleja tulikin sitten enemmin United teki 3 ja Viikate 2. Toinen Viikatteen maaleista syntyi, kun pallo meni Unitedin päädyssä yli laidan. No siitäpä sit Muurikainen meni pistämään palloa jälleen peliin, niin aatteli sitten kokeilla pistää palloa maalille, ni sehän meni ihan perille asti. Toinen maaleista syntyi kun Murtsi aatteli taas pistää roikkupallon maalille, kun Jaska siellä maskissa heilutteli, et tänne vaa. Pitkä roikku lähti Viikatteen puolustus alueelta ja pomppasi sopivasti ennen maalia ja sinnehän se meni, hih. Syöttöpisteet maalista napsahti Hessun tilille. Toinen erä siis meni kuitenkin harmittavasti Unitedille 4 - 3.

Kolmas erä, joka on yleensä ollut Viikatteelle aika vahva olikin tälläkertaa vaisu. Unitedin pojat painoivat menemään, kuin kiimaiset sonnit. Vauhtia siis riitti ihan loppuun asti. Viikatteella taas ei oikein vauhtia riittänyt, vaan Unitedin nopeat vastaisku hyökkäykset olivat Viikatteelle turmiollisia. Voi hyvät hyssykät sentään. Viikate ei saanut kolmannessa erässä maalin maalia. Unitedin maalivahti keräsi nekin vedot, jotka muuten olisivat saattaneet maaliin mennä. United vei siis voiton 8 - 3.

Peli ei oikein Viikatteella kulkenut. Eihän tässä auta ku sanoa et zingzangzong ja lähteä ens pelissä taas taistelemaan veren maku suussa.
Vastaan ens pelissä asettuukin Namipallerot, jotka viimeeksi vei 3 - 2 voiton, et siinä ois taas kana kynittävänä. Vielä o sellane sanottava, et ku reportteria pyöritellään vähän hangessa, niin rupee raportit (vai mitä nyt lienevät) tulemaan ajoissa!

-Nuuska Muikkunen
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kävijöitä: 9821