Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Mika Hulkkonen
2
+
0
=
2
Jarno Naukkarinen
1
+
0
=
1
Mikko Jauho
0
+
1
=
1
Tomi Kiiskinen
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
09.07.2002 Viikatteen tappiokierre syvenee
Viikate - Cannibals   3 - 7 (1 - 4, 1 - 2, 1 - 1)

Tällä kertaa Viikatteen oli vuoro nöyrtyä Cannibalsin joukkueelle. Normaalisti Viikate on pelannut Ottelunsa kahdella täydellä kentällisellä, mutta Ottelussa Cannibalsia vastaan ei vaihtopenkillä ollut tungosta. Viikate pelasi miltei puolet Ottelusta vain yhdellä vaihtomiehellä ja se näkyi selkeästi joukkueen liikkeessä. Viikatteen peli kompastui myös varsin surkeen viimeistelyyn ja hyvin pelanneeseen Vastustajan maalivahtiin. Cannibalsille kirjattiin ansaittu 7-3 voitto.

Ensimmäisessä erässä Cannibals karkasi nopeasti 3-0 johtoon. Lukemat olisivat voineet olla huomattavasti rumemmatkin, sillä pallo kävi ainakin kolmasti Viikatteen maalin tolpissa. Onneksi maalivahdin parhaat kaverit olivat paikalla. Erän loppupuolella Jarno nosti Viikatteen hetkeksi takaisin voittotaisteluun tekemällä maalin riistettyään ensin pallon Vastustajan puolustajalta maalinedustalla. Erän loppulukemat olivat 4-1 Cannibalsille. Toisessa erässä Cannibals tekaisi taas pari nopeaa maalia ja Ottelu oli ratkennut. Pientä lohtua Ottelun toisessa ja kolmannessa erässä Viikatteelle toivat Hugon kaksi maalia, jotka syntyivät Kissen ja Jupen hyvistä syötöistä. Viikatteelle ei vihelletty Ottelussa yhtään rangaistusta, vaikka Hugon maila heiluikin pariin otteeseen varsin korkealla epäonnistuneiden tilanteiden jälkeen. Osumia sai vain oma Pelaaja (Kisse), joten rangaistukset jäivät saamatta.

Seuraavassa Ottelussa Viikate yrittää ottaa kesäSarja 2:n avausvoiton Luusereiden kustannuksella. Vastustajan nimi ainakin lupaa hyvää Viikatteelle, mutta Ottelun voittaja selviää ensi maanantaina 15.7.2002 Huhtiniemen salibandyareenalla.

- #7
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821