Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tommi Helkala
4
+
0
=
4
Mika Hulkkonen
3
+
1
=
4
Tomi Kiiskinen
0
+
4
=
4
Harri Pöysti
2
+
0
=
2
Anuliisa Aakko
0
+
2
=
2
Tero Tolkki
0
+
2
=
2
Antti Hyppänen
1
+
0
=
1
Jarno Naukkarinen
1
+
0
=
1
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
16.12.2002 Viikate myllytti Namipalloa
Namipallo - Viikate   2 - 11 (0 - 2, 0 - 4, 2 - 5)

Viikate nöyryytti rankalla kädellä Namipalloa maanantai-iltana pelatussa Ottelussa. Vaikka tuomareita oli kaksin kappalein, sallivat he yllättävän kovan pelin ja sen saivat tuta niin Viikatteen kenttäPelaajat kuin maalivahtikin.

Ensimmäinen erä käynnistyi kummankin joukkueen tarkkaillessa toistensa tekemisiä. Viikate kuitenkin kyllästyi kyttäämiseen ja Tommin johdolla paukutti pallon Vastustajan verkkoon. Kun vielä jälleen pelikentille palannut Andy laukoi pallon makeasti verkon perukoille, oli siitä hyvä siirtyä 2-0 johtoasemassa erätauolle.

Toisen erän Viikate vei kokonaan nimiinsä. Pöysti ja Tommi vuoron perään vastasivat Viikatteen maalivirrasta. Maalivahti Kaijakin oli jälleen vireessä ja "Kobra-käsi" heilui sopivasti pallojen eteen. Erän puolessa välissä maalivahti sai kuitenkin kokea salibandymailan kovuuden sormissaan ja hansikkaat värjäytyivätkin punaisella värillä. Erätauolla sormet paikattiin taas pelikuntoon ja 3. erään lähdettiin Viikatteen 6-0 johdolla.

Kolmannessa erässä Hugokin sai laukauksen kuntoon ja maaleja napsuikin kolmin kappalein. Namipallo kuitenkin rynnisti kovasti Viikatteen maalille ja onnistui laukomaan ihmismuurin takaa pallon maaliin. Rynnistys jatkui ja maalivahti Kaija jäi välillä jalkoihin. Namipallo onnistui vielä saamaan toisen maalin pallon pompittua ties mistä maalin sisäpuolelle. Viikatteen voittolukemia kaunistelivat vielä Jaska sekä Tommi ja Viikate vei voiton lukemin 11-2.

Viikate pääsee nyt paikkailemaan haavojaan joulun ajaksi, mutta jo heti joulupyhien jälkeen vastaan astelee Peruna. Edellinen Ottelu oli Viikatteelle voitollinen, mutta kuinka teräkunnossa Viikatteen Pelaajat ovat joulun ja useiden joulukinkkukilojen jälkeen, se selviää 27.12.

Viikatteen toimitus haluaa toivottaa kaikille oikein hauskaa joulua ja iloista uutta vuotta!
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821