Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tero Tolkki
4
+
2
=
6
Tomi Kiiskinen
3
+
1
=
4
Tommi Helkala
1
+
3
=
4
Mika Hulkkonen
2
+
0
=
2
Markus Muurikainen
0
+
2
=
2
Harri Pöysti
1
+
0
=
1
Jššhyminuutit
Markus Muurikainen
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
28.12.2002 Kaijan unelmasta totta!
Viikate - Peruna   11 - 0 (5 - 0, 2 - 0, 4 - 0)

Viikate pelasi historiansa toisen nollapelin Perunaa vastaan. Peruna jäi Viikatteen jalkoihin murskaavin 11-0 lukemin. Ottelussa toteutui siis maalivahti Kaijan puolitoista vuotta elänyt unelma nollapelistä. Mies olikin Ottelun jälkeen silmin nähden liikuttunut ja totesikin hetken olevan hienoin hänen salibandyurallaan.

Toinen pelin voitonavaimista oli trion Tolkki - Tommi - Kisse saumaton toiminta. Miehet tehtailivat valtaosan Viikatteen maaleista ja loivat jatkuvasti vaarallisia tilanteita Perunoiden maalilla.

Ottelu ratkesi käytännössä jo ensimmäisessä erässä kun em. trio oli latonut taululle jo 5-0 lukemat. Kisse tekaisi hattutempun ja Tommi ja Tolkki maalit nokkaan. Toinen erä oli maalien suhteen hieman vaisumpaa Viikatteen osuessa vain kahdesti. Maaliverkot tötterölle tällöin pistivät Tolkki ja Pöysti. Kaija loisti maalissa ja esitti muutaman huipputorjunnan, mikä masensi Potut totaalisti. Masentumiinen näkyi mm. ajoittaisena avautumisena hyvin Ottelun tuominneelle tuomarille. Kolmannessa erässä Tolkki ja Hugo onnistuivat vielä kahdesti ja Perunan murskatappio oli valmis. Viikatteesta jäähypenkillä vieraili kertaalleen Muurikainen 2 minuutin edestä. Perunalle vihellettiin kaksi kakkosta.

Sarjan päätösOttelussa Viikate kohtaa Yhdys sanan 6.1.2003. W.O.W. United luultavasti vie lohkovoiton, mutta Viikate lähtee hakemaan voitolla mahdollista kakkostilaa.

-#7
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9555