Viikate
 
Seuraava ottelu »

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tero Tolkki
2
+
0
=
2
Tommi Helkala
1
+
1
=
2
Mika Hulkkonen
1
+
0
=
1
Harri Pöysti
0
+
1
=
1
Tomi Kiiskinen
0
+
1
=
1
Jäähyminuutit

Ei jäähyjä.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
24.01.2003 Eipä saatu voittajaa selville, juuei
Tökkii Pahasti - Viikate   4 - 4 (2 - 0, 0 - 1, 2 - 3)

Viikate ja Tökkii Pahasti nimine tiimi otti tiukast yhtee pitkäst aikaa. Edellisel kerral TöPa hakkas Viikatteen, mut täl kertaa tuli sit kuiteski tasapeli. Siin sit samalla katkes Viikatteen 23:n tasapelittömän matsin putki, ja se o pitkä putki se...

Alus näytti tuo Viikatteen pelitatsi jäänee kotii joka jannulla ku TöPa myllytti ja tekas pari maaliakii ekaa erää. Toises eräs Viikate yritti vähä paremmi ja kylhä sit yks pörsäkii saatii aikaseks ku Tolkki onnistu yllättää Vastustajan moken. Muuta ei tuosta erästä tarvii muistaa... Kolmannes eräs mätettiikii sit maaleja vähä enemmi. Ekan Tolkki pääs pistää tilanteet tasoihin, mut eipä mitä, joha ne TöPan penteleet meni tekasee pari häkkiä sit sen jälkee ja peli oli niiku 2-4. Eihä siin onneks käyty itkee (niiku joillaki on tapana) vaa ruvettii tappelee voitosta. Ekan Hugo lemmas kavennuspörsän ja kolme minsaa enne loppuu Tommi onnistu neppaamaa pelin tasuriks. Ja silleehä se peli tais sit päättyykki, niiku 4-4.

Jäähyi se tuomari ei jaksanu viheltää kummallekkaa tiimille ja eipä tainnu olla aihettakaa kertaakaa. Seuraava vääntö ois sitte viikon pääst Ilosii viheltäjii vastaa. Vastustajasta ei kyllä tiedä yhtää mitää ku ei olla vissii niitä vastaa ikinä pelattu. Siihe matsii Viikate lähtee hiukkase varamiehisenä ku ainaki pari Pelaajaa o poissa mut sehä nähhää sitte.

- "Sienimies"
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kävijöitä: 9821