Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet

Ei tehopisteitš.

Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
01.02.2003 UnelmaOttelu
Iloiset vihelt√§j√§t - Viikate   0 - 5 (0 - 0, 0 - 0, 0 - 0)

Viikatteen peli Iloisia viheltäjiä vastaan oli jännitystä hivelevä. Iloiset viheltäjät olivat saapuneet paikalle sankoin joukoin, joka huolestutti Viikatteen pelaajia. Viikatteen peli sujui kuitenkin kuin unelma, siitä seuraavaksi hiukan tarkemmin.

Ensimmäinen erä pyörähti käyntiin. Viikatteen peli oli aluksi hiukan hakemista ja niinpä Vastustaja sai aluksi pelistä yliotteen. Laukauksia sateli Viikatteen maalille, mutta maalilla uskomattomia torjuntoja esittänyt Kaija ei pienistä säpsähtänyt. Kaija nappasi kerran pallon, jopa hampaitten väliin, ei niikö mikään turha sälli. Ensimmäinen erä ei siis ollut Viikatteelle mitään kaunista unta vaan lähinnä painajaista. Maaleja ei Vastustaja ymmärtänyt tehdä, joten tauolle mentiin (0 - 0) tilanteessa.

Toiseen erään Viikate lähti kuin väärällä jalalla herännyt muumi mamma. Erätauolla juonittiin semmoisia juonia et ei oo enne juonittukkaa. Niinpä juonet mielessä Viikatteen miehistö lähti pyörittämään peliä. Eipä aikakaan kun Viikatteen miehistö oli pahanteossa Tommi pyöräytti pallon kolmoskierteellä vasemman jalan alta Kisselle, joka ohjasi pallon maaliin. No siinä sit vähä tuuleteltii et jee maali, jonka jälkee ei sit muutaku keskialotukseen. Tommi nappasi alotus voiton suoraan Teron mailaan, joka latasi puolesta kentästä semmoisen tykin et meni hallin seinästä läpi. No siinä sit vähä aikaa palloo etittii. Viikatteen miehistö intoutui sellaiseen maalinteko mässäilyyn, että ei meinannut mukana pysyä. Toisessa erässä onnistuivat Kisse, Tommi, Tero, Harri ja Olli kukin viisi kertaa, joten ei niikö iha hukkaa menny se erä. Vastustaja ei maalinteossa onnistunut, joten toinen erä päättyi Viikatteelle (näin paljon - 0).

Kolmanteen erään lähdettiin semmoisella rynnistyksellä, että ei oo aikoihin nähtykkään. Vastustaja pääsi hiukan peliin mukaan, mutta ei mahtanut mitään. Viikatteen puolustuksessa pelanneet Hessu, Andy ja Markus tekivät kukin viisi maalia viiden minuutin sisällä. Joku voisi tässä vaiheessa ihmetellä, että miten se on mahdollista?? Sitäpä minäkin ihmettelin, mutta en suotta. Loppuerän Viikatteen miehistö istui vaihtopenkillä ja katteli, kun Kaija torjui Vastustajan maalintekoyritykset. Kunnes kuin salama kirkkaalta taivaalta tuomari viheltää pilliinsä ja ilmoittaa, et Vastustajaa ei näy mailla eikä halmeilla et se o (5 - 0) Viikatteelle. No voi hyvät hyssykät sentään, just ku peli meni hyvin. No ei siinä sit muuta ku omalla porukalla pallOttelua, et semmosta.

Seuraavaksi Viikate kohtaa kuitenkin Vastustajan, joka ei voi olla ilmaantumatta paikalle eli Down. Tuota Ottelua jäämme mielenkiinnolla odottelemaan.

-Nuuska Muikkunen
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821