Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tomi Kiiskinen
2
+
0
=
2
Antti Hyppänen
1
+
0
=
1
Harri Pöysti
1
+
0
=
1
Mika Hulkkonen
1
+
0
=
1
Olli Riipinen
0
+
1
=
1
Tero Tolkki
0
+
1
=
1
Tommi Helkala
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
08.02.2003 Downin hevosvoimat riittivät
Viikate - Down   5 - 8 (0 - 4, 2 - 2, 3 - 2)

Matti: Tervetuloa seuraamaan aina niin jännittäviä salibandyOtteluja. Tällä kertaa salibandy-sirkus on siirtynyt Lappeenrantaan, legendaariselle Huhtiniemen kisa-areenalle. Tämän päivän kisasta ennustetaan tulevan pelkästään tummanharmaissa väreissä kisaavan Down-tallin ja Marannellon punaisissa olevan Viikate-tallin välinen kaksintaistelu. Tässä vierelläni istuu kommentaattorina JJ. Mitäs olet mieltä tulevasta kisasta?

JJ: Tervetuloa vaan minunkin puolesta. Kiertelin tuossa aamulla varikkoalueella, ja hyvin todennäköisesti molemmat kärkipään tallit lähevät kisaan kahdella varikkopysähdyksellä. Odotettavissa on siis jännittävä kisa.

Matti: No niin, nyt ovatkin jo kaikki kilpailijat asettuneet omiin lähtöruutuihinsa, ja tunnelma kuten myös meteli alkaa kohota. Ensimmäinen punainen syttyy, sitten toinen! Kolmas.. neljäs.. viides. Ja kaikki valot ovat sammunneet. Aikamme suurimmat gladiaattorit ryntäävät saman tien matkaan. Mutta aijai, yhdellä Down-tallin kilpurilla näyttää olevan ongelmia. Onneksi hänkin pääsee matkaan, eli kukaan ei jäänyt lähtöruutuunsa.

JJ: Down-talli näyttää ottaneen vahvan otteen. Jo heti alkumetreillä Downin kilpurit ovat ohittaneet Kaijan kierroksella.

Matti: Ja kyllä näyttää nyt Viikate-tallilla olevan ongelmia. Ennakoitu ensimmäinen varikkopysähdys minun laskelmien mukaan on aivan pian. Ja sieltähän kärkipään talleista Down ja Viikate saapuvat molemmat samaan aikaan varikolle. Kaija on jo ohitettu neljällä kierroksella. Voi kurjuuksien kurjuus!

Matti: Varikolta lähdettiin samaan aikaan matkaan. Kummallakaan tallilla ei näyttänyt olevan tankkausongelmia. Tästähän tulee vielä kutkuttavan jännittävä kisa.

JJ: Toivottavasti Viikate-tallin rengasvalinta toimii. Jos sä olet nimittäin valinnut vääränlaiset renkaat tälle radalle, sä tulet jäämään paljon muista jälkeen.

Matti: Näköjään Down-talli repii jatkuvasti eroa, mutta Viikate-talli pystyy vastaamaan takaisin. Taitaa olla matkalla paljon kierroksella ohitettavia. Viikate-tallin Kaija ja Down-tallin peränpitäjä on ohitettu molemmat kahdella kierroksella.

Matti: Ja nyt näyttäisikin siltä, että Down-talli saapuu toiselle varikkokäynnille. Mutta mutta, Viikate-talli näyttää jatkavan kisaamista. Onko JJ mahdollista, että Viikate kisaisikin vain yhdellä varikkokäynnillä?

JJ: Kaikkihan on mahdollista, jos sä olet tankannut riittävästi polttoainetta, on mahdollista, että sä ajat maaliin vain yhdellä pysähdyksellä. Mutta, sieltä näyttää saapuvan myös Viikate-tallikin varikolle, eli voidaan unohtaa spekulointi vain yhdestä varikkopysähdyksestä.

Matti: Jälleen kerran kummallakaan tallilla ei ollut ongelmia tankkauksessa ja näin lähdettiin matkaan. Down-tallin kilpureiden nopeus tuntuu hidastuneen, lieneekö syynä jo voiton varmistelu.

JJ: Hyvinkin mahdollista, Viikate-tallin kilpurit nimittäin saavuttavat kovaa vauhtia kärkeä.

Matti: Kaija ja Down-tallin peränpitäjä ovat molemmat jääneet viimeisellä puoliskolla jo kaksi kierrosta. Ja kisan aivan loppuvaiheessa yhdeltä Downin kisaajalta alkaa moottori savuttamaan ja osaset lentelevät ympäri kisa-aluetta.

JJ: Tuomaristo seuraa hyvin tilannetta ja antaa tapahtuneesta Down-tallille 2 minuutin Stop/Go-rangaistuksen. Yksi Down-tallin kisaajista tulee kärsimään rangaistuksen varikolle. Aivan viime metreillä myös Viikatteen Kaija kurvaa kilpurinsa varikolle ja jättää leikin kesken.

Matti: Ja näin kaikki kisailijat ovat saapuneet maaliin. Pisteet jaettiin vain ja ainoastaan Down- ja Viikate-tallin kesken, ja tallipisteitä meni Downille 8 ja Viikatteelle 5. Down siis pääsi niskan päälle tässä kisassa, mutta toivottavasti tulevaisuus kääntää taas tilanteen. Huhtiniemi hiljenee, seuraamme vielä palkinnonjaon ja kuuntelemenne Maamme-laulun soiton. Mutta missä on JJ!?


-Matti & JJ
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821