Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet

Ei tehopisteitš.

Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
16.02.2003 Nollapeli
Viikate - H√§sl√§√§j√§t   0 - 7 (0 - 1, 0 - 3, 0 - 3)

Häslääjiä vastaan pelatussa pelissä ei Viikatteella jäänyt paljoa kerrottavaa. Viikate oli pulassa, kuin Mummo Ankan orja Hansu maatöissä.

Ensimmäisessä erässä Viikatteella oli vielä toivoa. Häslääjät hallitsivat peliä, mutta Viikatteellakin oli omat tilanteensa. Vai olikohan noita tilanteita nyt sit kuitenkaa, no oli miten oli maaleja ei sit niikö syntynyt mitenkään. Häslääjät sen sijaan onnistuivat kerran maalin teossa ja ensimmäinen erä päättyikin sitten Häslääjille 1 - 0.

Toinen erä olikin sitten Viikatteelle puuron syöntiä. Häslääjät saivat löntystellä rauhassa Viikatteen päädyssä, eikä kukaan oikein jaksanut sitten mennä palloa poiskaan ottamaan. Kyllähän se maalivahti sit niitä ottaa kiinni, oli ilmeisesti ajatuksena Viikatteen pelaajilla. Kyllähän maalivahti noita palloja napsi joutessaan, mutta pääsi noita 3 kappaletta livahtamaankin maalin perukoille. Ei niikö hyvät hyssykät Viikatteen peli kulkenut sitten millään alueella ja Häslääjiä vastaan pitäisi pelin kyllä kulkea. Toinen erä päättyi lukemiin 4 - 0.

Kolmas erä oli samanlaista lötköttelyä kuin toinenkin erä. Viikate ei saanut ainoikaistakaan maalia ja Häslääjät onnistuivat taas kolme kertaa. No mitäpä tuosta sit muutakaan kertoilemaan.

Näinpä päättyi TalviSarja 5 tappioon, mutta se ei Viikatetta lannista, sillä Viikate kun syö tappioita aamupalaksi. Tästä ei sit muutakö uusi Sarja käyntiin ja ensimmäiseksi Vastustajaksi näyttää saapuvan Down, et semmost.

Nuuskis
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9822