Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tommi Helkala
2
+
2
=
4
Harri Pöysti
2
+
0
=
2
Antti Hyppänen
1
+
0
=
1
Tero Tolkki
1
+
0
=
1
Markus Muurikainen
0
+
1
=
1
Tomi Kiiskinen
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit
Harri Pöysti
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
22.02.2003 Taru salibandyn herrasta
Down - Viikate   5 - 6 (0 - 2, 3 - 1, 2 - 3)

Kolmannen ajan vuonna 2003 käytiin Huhtimaassa taistelu elämästä ja kuolemasta. Auringon laskettua Downin örkit, uruk-hait, olivat kokoontuneet Viikatteen linnoituksen porteille. Viikatteen kansoista mahtavimmat, Hyökkääjät ja Puolustajat, olivat muodostaneet toistamiseen suuren liiton, ja he tulisivat yhdessä puolustamaan Huhtimaata.

Ensimmäiseen koitokseen lähdettiin pillin vihellyksestä. Mustat uruk-hait rynnistivät irvistäen kohti Viikatteen puolustuslinjoja, mutta taistelua käytiin taidolla, ei voimalla. Mahtisormuksen voima veti uruk-haita Viikatteen puolustuspäähän, mutta Viikatteen Hyökkääjät käyttivät tämän hyväkseen, ja pääsivät kiertämään kahdesti Downin puolustuspäähän murtaen sen. Tärkeimmässä roolissa olivat Harri ja Tommi Reppuli.

Hetki hengähdettiin, ja toiseen suuren koitokseen lähdettiin. Tällä kertaa Downin uruk-hait pääsivät murtamaan Viikatteen puolustuksen, ja pääsivät näin lähemmäs Mahtisormuksen haltijaa. Kolmeen kertaan he olivat jo pelottavan lähellä, mutta onnistumatta kuitenkaan saamaan sormusta. Viikatteen Hyökkääjistä Tero Haltiamieli teki tuhoa kertaalleen Downin puolustuspäässä.

Kolmanteen, ja viimeiseen koitokseen lähdettiin varsin tasaisin asetelmin. Molemmat olivat kokeneet suuria menetyksiä. Mahtisormuksen voima veti uruk-haita entistä kovemmin kohti Viikatteen puolustusta. Jälleen kerran Harri ja Tommi Reppuli tekivät tuhoa Downin puolustuksessa, mutta kahteen kertaan pääsivät myös uruk-hait kiertämään Viikatteen Puolustajat. Sitten tapahtui taistelussa ratkaiseva käänne. Andy, Arathornin poika, viritti aseensa äärimmilleen. Aseessa oli havaittavissa haltiakielisiä kaiverruksia, jotka hohtivat kirkkaana. Andy laukaisi aseensa, ja taianomainen panos sinkoutui kohti uruk-haita, kaataen kaikki panoksen tielle sattuneet. Downin puolustus oli murrettu lopullisesti, ja Viikate oli taistellut tiensä voittoon.

Huhtimaa oli jälleen turvassa, mutta tämä oli oleva vasta alkua. Downin uruk-haiden jälkeen seuraajia riittää, ja seuraavissa taisteluissa tullaan taistelemaan koko Huhtimaan herruudesta.

-Kandalf
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821