Viikate
 
Seuraava ottelu

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tommi Helkala
1
+
1
=
2
Markus Muurikainen
1
+
0
=
1
Tero Tolkki
0
+
1
=
1
Jhyminuutit
Markus Muurikainen
2 min
Olli Riipinen
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
07.03.2003 Voitto ei voinut vähempää kiinnostaa Viikatetta
Viikate - E.V.V.K   2 - 9 (1 - 2, 1 - 3, 0 - 4)

Torstai-illan myöhäisOttelussa Viikatetta vastaan asteli uusi tuttavuus, E.V.V.K. Jo heti Ottelun alusta lähtien oli selvä, että mailat tulisivat kolisemaan ja laidat paukkumaan, kun tuomarilinja oli taas mitä oli.

Heti ensimmäisen erän aluksi E.V.V.K:n ehkä varsin nuoren keski-iän takia pelaajien määrää ei osattu laskea, joten kentällä juoksenteli liikaa E.V.V.K:n pelaajia, ja tästä tuomari antoi jäähyn. Viikate ei pitkään palloa pyöritellyt, vaan toimitti pallon verkon perukoille Muurikaisen toimesta. Tämän jälkeen ainakin Viikatteen reportterilta loppui laskutaito, sen verran paljon maaleja Vastustaja tehtaili. Ensimmäisen erän lopussa luvut olivat vielä siedettävät 1-2.

Toisessa erässä Tommi onnistui saada vielä kerran pallon E.V.V.K:n maalivahdin taakse, mutta siihen sitten Viikatteen maalihanat katkesivatkin. Osittain ehkä syy oli siinä, että vaikka Viikatteen syötöt olivat tarkkoja ja nopeita, niin ne vaan tahtoivat aina päätyä Vastustajan lapaan. E.V.V.K rankaisi erässä kolmasti ja erätauolle mentiin 2-5 tilanteessa.

Kolmannessa erässä Viikate ei sitten oikeastaan saanut mitään aikaiseksi. E.V.V.K sen sijaan laukoi palloja ylikulmiin, eikä Viikatteen maalivahtikaan paljoa jaksanut palloja torjua. Erän lopussa yksi E.V.V.K:n pelaajista päätti vielä näyttää stuntti-taitojaan hyppäämällä palloa tavoitelleen Viikatteen maalivahdin yli. Siinä sitten hieman laidat rymisivät, ja ah-niin-taidokkaasti tuominnut tuomari päätti vielä tilanteesta antaa Muurikaiselle jäähyn. Niin sitä pitää.

Tilanne Sarjataulukossa on varsin jännittävä, kun neljä joukkuetta on tasapisteissä. Seuraavana Viikate kohtaa Luftwaffen, jonka päihittäminen pitäisi Viikatteen vielä lohkovoiton taistelussa kiinni. Saa nähdä miten käy.

-Dimitri, tasankojen valtias
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kvijit: 9821