Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Mika Hulkkonen
3
+
0
=
3
Tomi Kiiskinen
0
+
2
=
2
Tero Tolkki
1
+
0
=
1
Markus Muurikainen
0
+
1
=
1
Olli Riipinen
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
15.03.2003 Viikate iski kiveen
Viikate - Luftwaffe   4 - 7 (3 - 4, 0 - 2, 1 - 1)

Torstai-iltapäivän huumassa Viikate kohtasi jälleen uuden tuttavuuden, Luftwaffen. Viikatteen aloitus oli varsin tiukka, mutta loppua kohden ote alkoi livetä.

Ensimmäinen erä alkoi hyvin. Viikate karkasi jo kahden maalin johtoon, mutta vauhti alkoi hiljenemään. Luftwaffe hyödynsi saamansa maalipaikat ja tehtaili maaleja tasaiseen tahtiin. Viikateen Hugo onnistui saada laukauksensa kuntoon ja takoi kaksi maalia. Erätauolle lähdettiin 3-4 tappioasemasta.

Toisessa erässä Viikate juoksi kuin suossa. Eteenpäin päästiin, mutta tulosta ei syntynyt. Ulkopuolinen olisi voinut sanoa, että Viikatteen hyökkäykseen nousu ei oikein sujunut, mutta Viikatteen sisällä kiistetään kaikki tällaiset huhut. Erän puolessa välissä Viikate sai mahdollisuuden lisätä maalisaldoaan rangaistuslaukauksen muodossa, mutta se yritys jäi tuloksettomaksi. Luftwaffe vastasi erän maalinteosta ja kasvatti näin johtoasemaansa.

Kolmannessa erässä Viikate oli ehkä paremmin pelissä mukana. Kuitenkaan suosta ei enää noustu ylös, vaikka Hugo laukoikin erässä vielä yhden maalin tehden näin hattutempun. Luftwaffe teki myös yhden maalin ja loppulukemiksi saatiin 4-7.

Viikatteella on nyt viikonloppu aikaa tuhertaa fläppitaululle uusia kuvioita, jotta peli saadaan taas kuntoon, sillä jo ensi viikon alusta Viikate kohtaa Koneveljet. Tarpooko Viikate vielä silloinkin suossa vai uppoaako sinne kokonaan, se jää jälleen kerran nähtäväksi.

- Big D
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9822