Viikate
 
Seuraava ottelu »

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Olli Riipinen
1
+
1
=
2
Antti Hyppänen
1
+
0
=
1
Harri Pöysti
1
+
0
=
1
Tommi Helkala
1
+
0
=
1
Tomi Kiiskinen
0
+
1
=
1
Jäähyminuutit

Ei jäähyjä.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
18.03.2003 Viikate tarpoo ahdingossa
Koneveljet - Viikate   10 - 4 (3 - 3, 5 - 0, 2 - 1)

"Voi veljet", sanoi Koneveljet, kun pallon maaliin pukkasivat. Muuta pelistä ei kyllä tarvitsisi sanoakaan. Viikatteen kirjurin mukaan ottama A4-arkki kun ei tahtonut riittää Koneveljien maalien merkitsemiseen. Kolme viimeistä tappiollista peliä ovat suistaneet Viikatteen syvään kuiluun, josta nouseminen on vaikeaa ellei mahdotonta.

Ensimmäisessä erässä aurinko vielä paistoi risukasaan. Viikate pysyi pelissä mukana ja onnistui maalinteossa. Hyvin pian Koneveljet kyllä oppivat Viikatteen 'pallo päätyyn ja miehet perään' -taktiikan ja onnistuivat tukkimaan hyökkäykseen nousut. Viikatteen päässä pallo sen sijaan pomppi Koneveljien lapaan ja siitä maaliin. Erätauolle mentiin 3-3 tasalukemissa.

Toisessa erässä Viikate sitten romahti kuin WTC-tornit. Alas mentiin ryminällä. Maaleja ei turhaan tehty, maalivahti ei suotta viitsinyt torjua eikä kukaan vaivautunut juoksemaan. Viikatteen liike oli yhtä vauhdikasta kuin kiven liike tasaisessa maastossa. Koneveljet sen sijaan juoksi ja oli viidesti Viikatteen maalinkulmalla pahan teossa. Toiselle erätauolle mentiin ties miten monen maalin tappioasemassa.

Kolmas erä alkoi, mihin toinen jäi. Koneveljet tekivät heti alkuun maalin. Kuin ihmeen kaupalla Viikate onnistui kuitenkin saada maalin. Sen jälkeen kaikki jälleen kerran seisoskelivat hyvin mielin. Erän puolessa välissä Viikate kuitenkin piristyi. Pelaajat liikkuivat, maalivahti torjui ja Viikate sai jopa luotua painostusta Koneveljien päähän. Tämä meno jatkuikin sitten erän loppuun, kuitenkin ilman maaleja. Ottelu päättyi lopulta murskalukemiin 10-4.

TalviSarja 6 alkoi Viikatteen kannalta hyvin kahdella voitolla, mutta sitten tapahtui romahdus ja Sarjataulukossa Viikate tullee jäämään jonnekin keskikastiin. Jos seuraavassa Sarjassa saadaan samanlainen pelirytmi aikaiseksi kuin tämän Ottelun 10 viimeisellä minuutilla, niin sitten ollaan taas lohkovoittoa tavoittelemassa. Tosin, kun vielä viikonloppukin on välissä ennen seuraavan Sarjan alkua, voi olla, että kukaan ei muista mistään rytmistä enää yhtään mitään...

-Reportteri
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kävijöitä: 9821