Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Markus Muurikainen
2
+
1
=
3
Antti Hyppänen
1
+
2
=
3
Tommi Helkala
1
+
1
=
2
Olli Riipinen
1
+
0
=
1
Tero Tolkki
1
+
0
=
1
Tomi Kiiskinen
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit
Markus Muurikainen
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
30.03.2003 Peruna voitti Viikatteen
Viikate - Peruna   6 - 7 (2 - 4, 3 - 1, 1 - 2)

Niinpä siinä sitten kävi, että Viikate meni ja hävisi Perunalle. Ei hyvät hyssykät sentään. Viikatteen maalia yleensä vartioinut Kaija on sairaslomalla, joten maalia vartioi tälläkertaa Juppe.

Ensimmäinen erä alkoi Viikatteelle ihan mukavasti. Peliä ei oltu montaakaan minuttia pelailtu ku murtsi pisti pallon vahingossa Perunoitten maalivahdin selän taakse. Peruna ei tuosta kuitenkaan masentunut. Jos niikö rehellisiä ollaan, niin ei oo kyllä minkäänlaista muistikuvaa miten tuo peli tuon jälkeen meni. Se saattoi olla niin, että Peruna tuli tasoihin, jonka jäleen Andy pisti vaparin suoraan Perunoitten maaliin tai sitten ei, jossakin vaiheessa tuommoinenkin tapahtui. Viikate otti kuitenkin ensimmäisessä erässä jäähyn tilanteessa, jossa Perunat saivat vaparin ja Viikatteen muuri oli liian lähellä. Peruna sai ylivoimamaalin tehtyä muutamaa sekuntia ennekö jäähy loppu. No meni erä miten meni, niin Peruna oli ensimmäisen erän jälkeen 4 - 2 johdossa.

Toinen erä oli Viikatteelle parempi kuin ensimmäinen. Toisessa erässä maalintekoon innostuivat Tommi, Markus ja Olli. Perunat onnistuivat toisessa erässa, mutta kuinka monta kertaa, hmm. Veri guut kuestion. No sanotaan et toisessa erässä ei oikein mitään erikoista muuten tapahtunu, ihan sillei meni et joo siirrytään kolmanteen erään.

Kolmas erä oli sitten Viikatteelta vaisu. Viikatteen kolmannen erän viriviri on ollut hiukan kateissa. Viikate onnistui tekemään vain yhden maalin. Maalintekijänä toimi Tolkki. Kaikenkaikkiaan peli oli Viikatteelle pettymys. Perunasta lähdettiin voittoa hakemaan, mutta käteen jäi vain hikisen karvainen tappio lukemin 6 - 7. No tässä tilanteessa ei auta muu, kuin ruveta odottelemaan seuraavaa matsia, joka pelataan Kankia vastaan to 3.4.

-Kärpis
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821