Viikate
 
Seuraava ottelu »

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tero Tolkki
2
+
0
=
2
Mika Hulkkonen
1
+
0
=
1
Harri Pöysti
0
+
1
=
1
Jäähyminuutit

Ei jäähyjä.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
04.04.2003 Maalintekijät kortilla
Viikate - Kanget   3 - 6 (3 - 2, 0 - 2, 0 - 2)

Kylläpäs se nyt ottaa koville tuo Viikatteen pelaaminen. Tappioita tulee niin, että hirvittää. Kanget ottivat tälläkertaa Viikatteen päänahan.

Ensimmäinen erä oli Viikatteelle kuitenkin ihan hyvä. Tolkki tehtaili kaksi maalia ja Hugokin innostui yhden tekemään. Toinen Tolkin maaleista meni suoraan vapaalyönnistä ja toinen meni öhöm ja sitten Hugon maali meni nätisti ja kaikki oli iloisia. Kanget eivät saaneet aikaiseksi kuin kaksi maalia. Viikatteen maalia vartioinut haamu Juppe piti siitä huolen, että Kanget ei enempää maaleja tehtaillut. Erätauolle mentiin hyvä maku suussa eli 3 - 2 Viikatteelle.

Toinen erä oli sitten semmoista väkiseen vääntämistä. Maaleja ei saatu aikaiseksi ei sitten millään. Mikä ihme siinä sitten oli, kun kukaan ei jaksanut ruveta maaleja tekemään. Pikkasen oli semmoista laiskanletkeää löntystystä, eikä oikein Viiketteen syvintä olemusta kentällä näkynyt. Liekkö sitten syynä ollut tuo ylenmääräinen sienien syönti, joka on levinnyt joukkueen keskuuteen. Eihän pelaamisesta tule mitään, kun kentällä hortoilee sienessä olevia pelaajia. Huonohan siinä on maaleja yrittää kenenkään tehä ku on ihan sienessä. Syötötkin päättyivät yleensä metrin korkuisena seinään. No kanget jatkoivat tasaisen tappavaa tahtia ja näin ollen johtivat toisen erän jälkeen 4 - 3.

Kolmannesta erästä ei jäänyt kyllä mitään kerrottavaa. Juppe yritti erätauolla luoda joukkueeseen uskoa hakkaamalla ja huutelemalla, mutta Viikatteen Pelaajat eivät edes korviaan lotkauttaneet, kun olivat niin sienessä. Siinähän sitten katseltiin lehdistön edustajina, kun Viikatteen miehistö laahusti ympäri kenttää. Maaleja ei tehny kukaa, ku en mie jaksa. No mitäs siinä ku Kanget rankas Viikatetta kahel maalil ni siinä sitä sit oltii 6 - 3 tappiolla, ku tuomari vihels pelin poikki. Tosin juuri saman aikaa Tommi teki maalin, joten Viikatteen mahdollinen nousu lähti hiukan myöhään liikkeelle. No mut eihä siinä mitää, Viikate lähtee ens pelii kuiteki voittamaa, niikö aina enneki!

-Kärpis
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kävijöitä: 9822