Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tommi Helkala
3
+
0
=
3
Markus Muurikainen
0
+
1
=
1
Mikko Jauho
0
+
1
=
1
Tomi Kiiskinen
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit
Tero Tolkki
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
11.04.2003 Kurkoa peliä
Viikate - Kurko   3 - 12 (1 - 4, 0 - 4, 2 - 4)

"Eikö se Viikate koskaan voita" huokaili runsasmääräinen yleisö Viikate - Kurko -Ottelussa, ja eipä voittoa tästäkään Ottelusta sitten tullut. Tarkastellaanpa hetki Ottelun lähtökohtia: Viikatteen pelaajilla ei käy tuuri ei sitten ollenkaan, maalivahti on olkapäävammainen, Viikatteen Pelaajat eivät jaksa juosta, kun eivät enää treenit maistu, ja maaleja onnistuu tekemään vain Tommi. Vielä kun otetaan huomioon, että Vastustaja juoksee kuin viimeistä päivää, niin ei tässä enää voi kuin itkeä.

Ensimmäisen erän 5 ensimmäistä minuuttia meni ihmetellessä Kurkon pelaajien juoksuvauhtia. Jotenkin tuo aika vielä kestettiin ilman maaleja, mutta sitten ote kirposi eikä maalivahti Kaija mahtanut Kurkon tekemille neljälle maalille mitään. Maalit tulivat vielä oikein putkessa, joten siinäpä se peli-into taisi sitten lopahtaakin. Tommi loi uskoa parempaan tulevaisuuteen tekemällä yhden maalin.

Toisessa erässä Viikate tyytyi seurailemaan Kurkon poikien pyöritystä. Taisi Viikate muutaman maalipaikan saada järjestettyä, mutta osumia ei tullut. Maalivahti Kaija yltyi erän aikana muutamaan otteeseen vanhojen kunnon maalivahtiaikojen mukaisiin huipputorjuntoihin, mutta silti Kurko tykitti erässä toiset neljä maalia. Kolmanteen erään lähdettiin masentavassa 1-8 tilanteessa.

Kolmannessa erässä Viikatteen yritys oli jo kadonnut. Peli-intoa kuitenkin vielä löytyi Tommilta, joka tehtaili Viikatteelle kaksi maalia lisää. Kurko ei näistä välittänyt, vaan pisti pallon jälleen kerran neljästi Viikatteen maalin perukoille. Loputulokseksi saatiin siis 3-12. Että näin.

Ottelun jälkeen kantautui myös reporttin korviin huhu, että Viikatteen maalivahti olisi epävirallisen tiedon mukaan lopettamassa salibandy-uransa toistaiseksi tämän Sarjan jälkeen. Namipalloa vastaan pelatussa Ottelussa Kaijan olkapää lähti jo neljättä kertaa kertaa sijoiltaan, mikä haittaa pelaamista huomattavissa määrin. Tästä huolimatta seuraava Ottelu pelataan 16.4., jolloin vastaan astelee Alennusmyynnin banaanit. Vaikka lohkon voitto on todennäköisesti jo menetty, Viikate lähtee silti vain ja ainoastaan voittamaan kyseistä Ottelua.

- Dimitri is back
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821