Viikate
 
Seuraava ottelu »

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Toni Aakko
2
+
0
=
2
Tommi Helkala
0
+
1
=
1
Jäähyminuutit

Ei jäähyjä.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
21.05.2003 TBRC vei Viikatteelta pisteet
TBRC - Viikate   7 - 2 (2 - 0, 2 - 2, 3 - 0)

Viikatteen alavireisyys on jatkunut tässä jo jonkin aikaa, eikä TBRC:tä vastaan pelattu peli oikein putkeen mennyt.

TBRC:tä vastaan pelatussa pelissä Viikatteen suurin ongelma oli tuo maalinteko. Ei meinannu niikö maaleja oikee syntyä. Ensimmäinen erä meni TRBC:lle 2 - 0. Erä ei kuitenkaan ollut TBRC:n hallintaa, vaan Viikatteellakin oli paikkansa, mutta viimeistely ei ollut kohdallaan.

Toisessa erässä Viikate pääsi kuintekin maalin makuun, kun Toni lätkäs TBRC:n verkkoon pari maalia. Toinen maaleista syntyi ylivoimalla. Tonilla olikin maalien tekemisen suhteen hiukan paineita, kun melkein tuli luvattua, että tekee 14 maalia. TBRC:n tasainen tahti kuitenkin jatkui ja toinen erä päättyi TBRC:lle 4 - 2. TBRC:llä oli tilanteita useampaankin maaliin, mutta Viikatteen maalilla pelaillut Juppe hoiti tilanteet.

Kolmannessa erässä ei Viikatteen Pelaajat jaksaneet maaleja tehdä. Lähinnä juubailtiin höyryissä ympäri kenttää ja mietittiin et mitäköhä sitä tekis vai jaksasko tehä mitää, no en mie jaksa. Nii siinä sitä sit hyörittii ja pyörittii. TBRC jatkoi kuitenkin edellisten erien tahtiin ja teki 3 maalia, viimeinen maali meni tyhjiin, kun Viikate otti maalivahdin pois.

Et semmone peli tälläkertaa. TalviSarja 8:n viimeinen peli pelataan namipalleroita vastaan ja siitä pitäisi kyllä jo voitto napata.

-KärpisCopyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kävijöitä: 9821