Viikate
 
Seuraava ottelu »

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tommi Helkala
1
+
4
=
5
Mika Hulkkonen
2
+
1
=
3
Antti Hyppänen
0
+
3
=
3
Harri Pöysti
2
+
0
=
2
Tomi Kiiskinen
2
+
0
=
2
Markus Muurikainen
1
+
1
=
2
Olli Riipinen
1
+
0
=
1
Jäähyminuutit

Ei jäähyjä.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
29.05.2003 Viikate pieksi Namipallerot
Namipallo - Viikate   4 - 9 (2 - 1, 1 - 3, 1 - 5)

Niinpä se oli sitten TalviSarja 8:n viimeinen peli ja sepäs päättyi Viikatteelle makoisaan voittoon. Viikate nousi voitollaan Namipalleroitten ohi.

Ensimmäinen erä oli vauhdikasta peliä, niin voisi melkein sanoa koko pelistä. Peli painottui suurimmaksi osaksi Namipalleroitten päätyyn, mutta maaleja ei meinannut syntyä. Namipallerot sen sijaan onnistuivat ja siirtyivät pelissä johtoon. Maali syntyi pienen kuvion päätteeksi. Ensimmäinen erä oli kovaa taistelua. Loppujen lopuksi Namipallot veivät ensimmäisen erän 2 - 1. Viikatteen ainokaisen teki Pöysti.

Toinen erä alkoi Viikatteen osalta vauhdikkaasti, tasoitus syntyi heti erän alussa ja näin ollen Viikate sai siitä lisää puhtia. Peli oli kovaa ja välillä vähän nurkissa seinät kolisi, mutta ei kuitenkaan liian kovasti. Toisen erän lopussa Viikate johti peliä 4 - 3. Peli oli siis suhteellisen tiukkaa.

Kolmas erä menikin sitten Viikatteelle. Aiemmissakin erissä Viikatteella oli tilanteita, jopa muutama läpiajo, mutta niistä ei maaleja syntynyt, ku ei niikö ei ni ei sitte. Kolmannessa erässä tilanteista tehtiin paremmin maaleja ja se näkyi myös kolmannen erän lopussa, kun Viikate latoi tauluun 9 - 4 lukemat. Viikatteen pelissä oli selvästi yritystä ja se näkyi myös lopputuloksessa.

Siitä ei sit muuta ku josko se jo alkais kesäSarjat, ni ei muuta ku tahti jatkuu ja Viikate tähyää kohti uusia uljaita haasteita.

Toimittaja täti
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kävijöitä: 9821