Viikate
 
Seuraava ottelu »

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Antti Hyppänen
1
+
0
=
1
Olli Riipinen
1
+
0
=
1
Tommi Helkala
1
+
0
=
1
Toni Aakko
1
+
0
=
1
Anuliisa Aakko
0
+
1
=
1
Jäähyminuutit

Ei jäähyjä.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
03.06.2003 No voe prkl, takkiin tuli!!!
Piiskurit - Viikate   5 - 4 (1 - 2, 1 - 2, 3 - 0)

Viikate ja Piiskurit väänsivät yllättävän tasaisen matsin kesäSarja 1:n alkuun. Vielä aivan Ottelun lopussa näytti että Viikate korjaa potin, mutta paskan marjat myö mitään voitettu. Voiton avaimia Viikatteelle tarjotteli maalilla toista kertaa esiintynyt Pöntisen Niko, joka pystyi pitämään Viikatteen johtoasemassa aina viimeiselle minuutille asti.

Ensimmäisestä erästä lähtien Ottelussa oli varsin kova vauhti. Ihme kyllä Viikatteen jannujen kunto kesti vauhdin yllättävän hyvin. Viikatteen avausmaalin iski reilun viiden minuutin pelin jälkeen Andy vaparista. Tommi kerkesi viedä punanutut jo 2-0 johtoon, kunnes Piiskurit onnistuivat kavennuksessa. Sama meno jatkui toiseen erään, jossa Olli ja Toni heittivät palleron säkkiin kertaalleen ja Piiskurit maalasivat yhden säkin.

Toisella erätauolla 4-2 tilanteessa Viikate puhkui voitotahtoa ja vannoi puolustuspelin nimeen. Taktiikka onnistui erinomaisesti siis aivan viimeiselle minuutille asti, kunnes taivas synkkeni Viikatteen yllä. Vain minuutti ennen loppua Vastustaja onnistui tasoittamaan pelin ja puoli minuuttia myöhemmin poltsi oli taas repussa. Siltä hetkeltä alkoi armoton kiroaminen ja punaisien pelihousujen repiminen Viikatteen vaihtoaitossa. Nii-i, että jotenki tolleen Viikate turas varmalta näyttäneen voiton katkeraksi tappioksi. Vähän ketuttaa toimitustakin...

Noh, tänään Viikate pääsee taas heilumaan kun terävyyttä kokeilee Mustola Timber. Toivotaan että tänään ei jakseta turailla ja viedään Vastustajaa kun pässiä narussa. Varpilla juu, niinhän myö aina.

- yksi turaajista
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kävijöitä: 9821