Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tomi Kiiskinen
1
+
2
=
3
Markus Muurikainen
1
+
0
=
1
Mika Hulkkonen
1
+
0
=
1
Olli Riipinen
1
+
0
=
1
Antti Hyppänen
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit
Antti Hyppänen
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
23.06.2003 Eipä voittoa irronnu Laroxista
Viikate - Larox   4 - 8 (0 - 2, 1 - 3, 3 - 3)

Eipä saanut Viikate itsestään irti niin paljoa, että Larox olisi kaatunut. Larox aloitti vahvasti ja ensimmäinen erä olikin Laroxin. Viikate ei saanut ensimmäisessä erässä edes kunnon tilanteita syntymään, kun taas Larox teki kaksi maalia. Jos oli Viikatteen pelikin hiukan persiillään, niin oli välillä Pelaajatkin, ainakin yksi. Laroxin Pelaaja otti jäähyn kun työnsi Viikatteen puolustajan laidan yli. Viikate ei kuitenkaan pystynyt ylivoimaa hyödyntämään.

Toisessa er√§ss√§ Viikate sitten sai ensimm√§isen maalin tehty√§, kun Hugo laukoi pallon yl√§mummoon, sy√∂tt√§j√§n√§ toimi Andy. Viikatteen peli ei kuitenkaan l√§htenyt nousuun ja kun Larox viel√§ teki er√§ss√§ kolme maalia, ei tilanne hyv√§lt√§ n√§ytt√§nyt. Viimeiseen er√§√§n l√§hdettiin siis Laroxin johtaessa jo 5 ‚Äď 1.

Kolmannessa erässä Viikate pääsi hiukan peliin mukaan. Liekkö Laroxille tullut hetken herpaantuminen, kun Viikate sai aikaiseksi kolme maalia. Viikatetta se ei paljoa kuitenkaan auttanut, koska Larox sai myös aikaiseksi kolme maalia. Et ei niikö Viikatteen nousu riittänyt.

Viikatteen pelaajista Andy otti myös jäähyn, mistälie mailan nostelusta sen ottanu. Seuraavaksi Viikatteen Vastustajaksi astelee Pankkineidit ja se onkin sitten KesäSarja ykkösen viimene peli, et siihe mallii.

-Kesäjamppa
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821