Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tero Tolkki
1
+
2
=
3
Jarno Naukkarinen
2
+
0
=
2
Mika Hulkkonen
2
+
0
=
2
Harri Pöysti
1
+
1
=
2
Tomi Kiiskinen
1
+
1
=
2
Antti Hyppänen
1
+
0
=
1
Tommi Helkala
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit
Jarno Naukkarinen
2 min
Tero Tolkki
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
25.06.2003 Voitto tulla tupsahti
The Bank - Viikate   5 - 8 (2 - 3, 1 - 2, 2 - 3)

Jees jepulis, Viikate teki sen mitä siltä odotettiin. Viikate otti siis Pankista voiton. Viikate oli koko pelin hiukan niskanpäällä.

Ensimmäinen erä meni Viikatteelle 3 - 2. Viikatteen ensimmäisen maalin latasi Andy, siinä ei ollut maalivahdilla vastaan panemista. Ensimmäisen erän muita onnistujia olivat Jaska ja Hugo.

Toinen erä meni kovassa kahinassa ja rupesi siellä hiukan tunteet jo lämpenemään. Maaleja ei toisessa erässä syntynyt kahta enempää, vaikka paikkoja kyllä Viikatteen pelaajilla oli. Viikatteen maalilla pelannut Niko piti huolen siitä, että The Bank ei tehnyt yhtä maalia enempää. Toinen erä päättyi siis 5 - 3. Kaikki oli siis vielä mahdollista.

Kolmannessa erässä Viikatteen ote ei onneksi lipsunut vaan maalinteko sujui suhteellisen hyvin, vaikka olisihan noita voinut enemmänkin tulla. Viikate sai aikaiseksi kolme maalia, mutta Pankkikin onnistui kahdesti. Kun peliä oli jäljellä enää 2 minuuttia oli tilanne 7 - 5 Viikatteelle ja Pankki yritti kovasti, mutta Viikate iski kimppuun kuin sika limppuun ja pisti taululle 8 - 5 lukemat, siihen loppui Pankin rutistus. Viikate sen sijaan haki ahnaasti vielä maaleja, ja Tommi onnistuikin ennen vihellystä saamaan pallon maaliin, mutta peliaika oli kulma jo loppunut. Lukemiksi jäi siis 8 - 5.

Pelissä vihellettiin Viikatteelle pari 2 minuutin jäähyä, mutta jäi pelissä vielä paljon viheltämättä puolin ja toisin. Tämä oli siis kesäSarja 1:sen viimeinen matsi ja seuraavaksi jäämmekin odottelemaan kesäSarja 2:sen avausmatsia.

-Kesäjamppa
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821