Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tommi Helkala
3
+
1
=
4
Markus Muurikainen
1
+
1
=
2
Mika Hulkkonen
1
+
0
=
1
Olli Riipinen
0
+
1
=
1
Tomi Kiiskinen
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit
Anuliisa Aakko
2 min
Jarno Naukkarinen
2 min
Markus Muurikainen
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
02.07.2003 Viikatteen perussetti ei ollu kuosissa
Perus setti - Viikate   7 - 5 (1 - 0, 3 - 3, 3 - 2)

Eipä ollu Viikatteella perus setti läjässä Ottelussa Perus settiä vastaan ku tappio kolahti tilille. Oli kyllä saumat tasapeliin, mut tatsi matsiin tais lerpahtaa viimosen vitosen aikana ni Perusetti päräytti tarvittavat peusat.
Täytyyhän se myöntää nöyrästi, että Perus setin viisikkopeli oli hiukkasen paremmalla tasolla kun Viikatteen "pitkä päätyyn ja perään" -pelityyli. Mut turpaan tuli, ei mussuteta...

Ekan erän jälkeen matsi oli 1-0 setille. Viikatteellakin oli paikkkoja, mut yllätys yllätys viimeistely oli taas kohillaa. Toisessa erässä Tommilla purskahti se kuuluisa ketsuppipullo levällee ja äijähän tekas hättrikin matsissa. Tokassa erässä tuli pari häkkiä ja vipos sit viel yks. Hugoltakin lurpsahti yks hassunnäkönen epäonnistunut veto/syöttö hirmusella munkilla säkkiin. Kolmanteen erään lähdettiin PS:n 4-3 johdossa. Viikate onnistuikin tasottamaan matsin ja loppu taiettiin mainitakki jo tuos raportin alussa. Ihan viimosilla sekunneilla Muurikainen väänti pallon tutulla tahdolla maaliin. Tuomari vihelti Viikatteelle kolme jäähyä ihan ilman syytä, mitään väärää ei olla ikinä tehty...

Viikatteen jannut pelasivat matsin omalla tasollaan lukuunottamatta yhtä jamppaa. Tämä nimeltämainitsematon jannu oli vahingossa vetäny sinisen paidan hienomman punasen sijasta, hyökkäs väärään päätyyn ja yritti koko ajan ottaa palloa pois omilta... kumma jätkä? kuka lie torspo ollu? Tais tulla merkintä manakerin pahamaineiseen mustaa kirjaan.

Ens viikolla Viikate iskeeki kaks kertaa. Maanantaina jyrätään Häslääjät ja tiistaina riepotellaa Masturboys vasurilla. Että sellasta tällä kertaa.

- kesäpoitsu
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821