Viikate
 
Seuraava ottelu »

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tommi Helkala
2
+
1
=
3
Mika Hulkkonen
2
+
0
=
2
Tomi Kiiskinen
1
+
1
=
2
Harri Pöysti
0
+
1
=
1
Jarmo Virtanen
0
+
1
=
1
Jäähyminuutit

Ei jäähyjä.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
09.07.2003 Ja taas tuli turpiin
Viikate - Masturboys   5 - 7 (3 - 3, 2 - 1, 0 - 3)

Viikatteen puristus ei vaan niikö riittänyt Masturboysseja vastaan. Liekkö syynä sitten ollut edellisenä päivänä ollut peli vai mikä lie, ku ei niikö millää. Viikatetta meinasi jälleen kohdata hiukan maalivahtiongelmat, kun ei maalille meinannut löytyä ketään. Tällä kertaa maalille asteli Tuoppi, joka ajoi asiansa ja teki tehtävänsä.

Peli oli ensimmäisen ja toisen erän osalta tiukkaa puurtamista. Masturboys aloitti maalinteon ja olisivatko tehneet toisenkin maalin, ennekuin Hugo latasi Viikatteelle ensimmäisen osuman. Toisen Viikatteen osuman teki Tommi. Hugo onnistui ensimmäisessä erässä toisenkin kerran ja latasi Viikatteen kolmannen maalin. Masturboyskin onnistui kolmannen kerran ja näin ollen eka erä päättyi 3 – 3.

Toinen erä meni hienokseltaan Viikatteelle Tommi ja Kisse tekivät kummatkin yhden osuman. Masturboys onnistui maalinteossa vain kerran, joten Viikate johti toisen erän jälkeen 5 – 4.

Kolmas erä menikin sitten päin sitä itteensä. Ei niikö puristusta löytynyt tarpeeksi ja niinpä Masturboys pääsi iskemään kolme kertaa. Viikate sen sijaan ei saanut aikaiseksi yhtäkään maalia, ei niikö yhtäkään. Joo, mutta minkäs teet se o just tätä tää homma. No mutta eihän Viikatekkaan voi aivan joka kerta voittaa.

kesäjamppa
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kävijöitä: 6365