Viikate
 
Seuraava ottelu

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tomi Kiiskinen
2
+
0
=
2
Olli Riipinen
0
+
1
=
1
Tommi Helkala
0
+
1
=
1
Jhyminuutit

Ei jhyj.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
17.07.2003 Nöyryytysten nöyryytys!!!
Down - Viikate   14 - 2 (4 - 1, 3 - 0, 7 - 1)

Viikatteen uutistoimitus oli vaivautunut paikalle kameran kera seuraamaan Ottelua, jossa Viikatteen piti riepotella vanhaa vihollista Downia. Mutta kuinkas kävikään, nii-i. Itkuun meinas uutistoimituskin purskahtaa, kun moista verilöylyä joutu selvinpäin kattomaan. Ei sovi tuollainen teurastus lasten silmille ei.

Ensimmäisessä erässä Down pisti karkin reppuun neljästi ja Viikatteelta vain Kisse onnistu kerran. Jee, kaikki salamavalot vilkku hallissa ku Viikate teki peusan. Joo-o, toisessa erässä kaivettiin taas palloa omista kolmasti, hyvä hyvä hyvä. Kolmannessa erässä tahti kiihty ja Viikatteen maalissa oli muutakin valkoista ku verkko, nimittäin se pallo. Ja vielä seittemän kertaa, ei PRKL, ei moinen touhu vetele. Valmentaja heitteli fläppitaulua ja uutistoimitus yritti piiloutua muistilehtiön taakse, sen verran hyvin joukkueen peli luonnistui. Kissehä se teki sen toisen maalinkin, mut ei ihan riittäny maalit ei. Ei ees tasapeliin, voi harmi. Kovasti lopussa Viikate yritti, ku ilman maalivahtiakin yritti tehdä pelistä jännittävän, tai sit se lainamoke vaan vittuuntu ja lähti kotiin. Se siitä, kiva peli...

Seuraavassa matsissa Viikate yrittää puhdistaa tahraantunutta kilpeään pyyhkimällä sen Piiskureiden paitoihin. Saas nährä miten käypi, ihan jännittää jo.

- kesäjannu
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kvijit: 9821