Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Mika Hulkkonen
2
+
0
=
2
Tomi Kiiskinen
1
+
0
=
1
Olli Riipinen
0
+
1
=
1
Tommi Helkala
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit
Jarno Naukkarinen
2 min
Markus Muurikainen
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
22.07.2003 Viikatteelle irtosi piste
Piiskurit - Viikate   3 - 3 (2 - 1, 1 - 0, 0 - 2)

Maanantai illan Ottelussa oli Viikatteella tiukka paikka, kun ei ollut pisteen pistettä vielä irronnut kesäSarja 2:ssa. Tuomaria jouduttiin alkuunsa odottelemaan puolituntia, joten siinähän sitä kerkes jo hiki tulla. No saatiinhan se peli sitten vihdoin käyntiin.

Ensimmäisessä erässä Piiskureilla oli hienoinen yliote ja pallo pyöri Viikatteen päädyssä. Viikatteen hyökkäykset eivät oiken lähteneet käyntiin. Piiskurit iskivätkin sitten ensimmäisen maalin Jupen selän taakse ja menivät näin 1 - 0 johtoon. Piiskureitten vire säilyi hyvin yllä ja näinpä ollen eipä aikaakaan, kun Piiskurit menivät jo 2 - 0 johtoon. Viikatteen rivistö pysyi kuitenkin kohtuullisen hyvin kasassa ja näinpä Piiskurit eivät onnistuneet saamaan enempää maaleja eka erässä. Viikatteen Hugo sen sijaan jallitti koko kentän ja omatkin Pelaajat ja pisti pallon kylmän viileesti vanhanaikaisella reppuun. Siitä sai Viikate hiukan kipinää ja näin mahdollisuudet taistella voitosta näyttivät paremmilta. Eka erä päättyi siis 2 - 1 Piiskureille.

Toisessa erässä Viikatteen peli lähti hiukan paremmin sujumaan, mutta ei se kuitenkaan vielä ollut sitä itteensä. Joo kyllä se Piiskureitten syöttely ja kuviot sen verran sujui, että saivat tehtyä toisessa erässä kolmannen maalin. Peli oli sen verran tiukkaa vääntöä, että Viikatteen oli ruvettava onnistumaan, jos meinas vielä pisteistä taistella. Toisessa erässä ei enempiä maaleja sitten tehtykkään, joten piiskurit menivät 3 - 1 johdossa tauolle.

Erätauolla Viikate sitten aatteli, et tehdään semmoinen Viikatteen jo perinteeksi muodostunut kolmannen erän nousu. Tuo nousu ei tosin ole toiminut ihan niin hyvin, kun olisi voinut ainakaan lähiaikoina, mutta ei se mitään kertahan se on ensimmäinenkin. Viikatteen Pelaajat rupesivat pelailemaan ja kappas mites ollakkaan Hugo lataa Ollin syötöstä maalin, jippiii enää yksi maali niin ollaan tasoissa. No mikäs siin sitte kö kisse jallittaa maalin edessä Piiskureiden puolustuksen ja pistää pallon pussiin maalivahdin alta. Näin helppoahan se on kun sen osaa. Ehkä tuohon kuului pientä vääntöä ja yritystä, mutta siinähän se on Viikate on tasoissa. Kovasta yrityksestä huolimatta ei Viikate enää maalia saanut, eikä kyllä Piiskuritkaan siitä piti kyllä Juppe huolen huimilla venytyksillään, joten peli päättyi 3 - 3.

Pelissä vihellettiin ehkä semmoset neljä jäähyä. Ainakin Viikatteelle tuli pari jäähyä. Jäähypenkillä istui Markus ja Jaska. Jaskan törkeä huutelu ja vihellysten kommentointi tuomarille koitui kohtaloksi ja jäähypenkki kutsui. Todellisuudessa Jaska kysäs tuomarilta, että eikös se ollut korkea maila ni vastaus oli KAKSI MINUUTTIA! Mutta se on sitä, tuomarin pillin mukaanhan sitä kentällä pyöritään...

-kesäjamppa
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821