Viikate
 
Seuraava ottelu

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Markus Muurikainen
2
+
2
=
4
Tomi Kiiskinen
2
+
0
=
2
Antti Hyppänen
1
+
1
=
2
Olli Riipinen
1
+
1
=
2
Mika Hulkkonen
0
+
1
=
1
Tommi Helkala
0
+
1
=
1
Jhyminuutit

Ei jhyj.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
29.07.2003 KesäSarja 3 käyntiin makealla voitolla
Viikate - Perus setti   6 - 3 (0 - 3, 4 - 0, 2 - 0)

Viikatteen vahva nousukunto jatkui kesäSarja 3:n avausOttelussa Perus settiä vastaan. KesäSarja 2:n karvaat tappiot ovat historiaa ja Viikate on terävimmillään. Voiton takuumiehinä olivat Ottelussa vahvasti pelannut maalivahti Pöntinen ja Viikatteen kaikkien aikojen tilastojen mukaan sadannen Ottelun veivannut Muurikainen. Pöntinen peitti tehokkaasti Perus setin vedot ja Muurikainen "hyöri" tehokkaana hyökkäyspäässä.

Avauserä oli kuitenkin melkoista takkuamista Viikatteelta. Vastustaja puolestaan käytti häikäilemättä Viikatteen lepsuilun hyväkseen ja pisti pallon kolmasti maaliin. Erätauolla Viikate sai perussetin kuosiin ja tulosta alkoi syntyä jo heti toisen erän alussa. Ennen erän loppua Viikate oli kerennyt takoa jo neljä maalia, joten toiselle erätauolle mentiinkin jo Viikatteen johdossa. Kolmannessa erässä nähtiin vielä pari komeaa osumaa ja voittolukemat 6-3 loistivat taululla. Sadatta matsiaan juhlinut Muurikainen oli kovassa iskussa, sillä jamppa väänti tehoilla 2+2. Muita maalinteossa onnistuneita olivat myös Kisse kahdesti ja Andy sekä Olli kertaalleen. Jäähyjä ei punaisille vihelletty.

Seuraavan kerran väännetään jo torstaina, jolloin Viikatteen terävyyttä kokeilee taas vaihteeksi Piiskurit. Edellisten sarjojen kohtaamiset ovat olleet Piiskureille suotuisia sillä kolmesta matsista Viikatteelle on irronnut vain yksi tasapeli. Elikkäs torstaina kelkka kääntyy ja Piiskurit saavat olla vaihteeksi ottavana osapuolena, eiks hä?

- Hugo
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kvijit: 9822