Viikate
 
Seuraava ottelu

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Antti Hyppänen
2
+
2
=
4
Mika Hulkkonen
2
+
0
=
2
Tomi Kiiskinen
2
+
0
=
2
Tommi Helkala
0
+
2
=
2
Olli Riipinen
0
+
1
=
1
Jhyminuutit

Ei jhyj.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
31.07.2003 Pitkästä aikaa tappio?
Piiskurit - Viikate   9 - 6 (3 - 2, 4 - 2, 2 - 2)

Niinpä siinä kävi, että Viikatteen mahtava tappioton kausi katkesi kuin kanan lento. Viikatteen maalivahti tilanne on hiukan ollunna huono, joten eihän siinä sitten auttanut kuin Hugon ja Markuksen jakaa tuo maalivahdin paikka. Hugo pelasi maalilla 2 erää ja Markus oli maalilla viimeisen erän.

Vaikka Hugon kobrakäsi toimikin loistavasti ei se kuitenkaan mahtanut Piiskureiden mahtaville laukauksille mitään. Uskomattomista venytyksistä huolimatta Piiskurit saivat aikaiseksi 3 maalia ensimmäisessä erässä. Viikate onnistui kahdesti, joten kaukana ei oltu. Toinenkin erä meni Piiskureille, sille he menivät onnistumaan 4 kertaa. Viikate ei sen sijaan onnistunut kuin kahdesti.

Kolmannessa erässä Markus meni maalille ja Hugo pääsi pois. Hugolla oli hirviä latinki ja se tuottikin parin minuutin sisään kaksi maalia. Viikate pääsi maalin päähän Piiskureita, mutta ei millään rinnalle. Niinpä siinä sit kävi niin, että Piiskurit veivät pelin 9 - 6. Illan pistemies oli Andy 2 + 2 tehoilla. jep se oli siinä.

-kesätyöläinen

Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kvijit: 9821