Viikate
 
Seuraava ottelu

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tomi Kiiskinen
2
+
0
=
2
Tommi Helkala
0
+
2
=
2
Mika Hulkkonen
1
+
0
=
1
Toni Aakko
0
+
1
=
1
Jhyminuutit

Ei jhyj.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
30.07.2002 Viikate romahti kolmannessa erässä
Viikate - Down   3 - 6 (1 - 2, 1 - 0, 1 - 4)

Maanantai-iltana Viikatteella oli vastassa yleensä tiukkoja pelejä tarjonnut Down. Peli olikin tiukkaa vääntöä aina kolmannen erän puoleenväliin asti.

Peli oli suhteellisen fyysistä, ukkoja kun oli välillä laitojenkin yli. Jäähyjä ei tosin kuitenkaan vihelletty kummallekkaan joukkueelle. Tuomarilinja pysyi alusta loppuun samanlaisena eikä arpomisia tullut (kuten eräällä tuomarilla).

Maalinteon aloitti ensimmäisessä erässä Down. Karkuun Down ei kuitenkaan päässyt, sillä Hugo tykitti Vaarin syötöstä 1-1 tasoituksen. Downin toinen maali tuli sekin ensimmäisessä erässä, ja hiukan harvinaisemmasta paikasta eli maalivahdista katsottuna vasemmalta pisteeltä. Pallo sujahti maalivahdin kautta maaliin. Toisessa erässä Viikate kuitenkin sai pelin jälleen tasoihin, kun Tommi syötti sellaisen syötön, josta Kisse ei voinut muuta kuin sipasta pallon maaliin. Kolmannen erän alku näytti hyvältä, kun jälleen pahanteossa ollut Kisse sujautti pallon maalin ja kenenkäs muun kuin Tommin syötöstä. Mutta eipä sitä juhlaa kauaa kestänyt, kun Down tasoitti pelin 3-3. Kolmannen erän loppupuolella tapahtuikin sitten totaalinen repsahdus, kun Down teki kolme maalia melkein putkeen ja siitä Viikate ei enää toipunut. Siinä ei voinut Viikatteen ihmiset muuta kuin ihmetellä, että mitä tapahtui.

Seuraavana Vastustajana on Luuserit ja peli pelataan tiistaina 30.7. eli peli onkin heti putkeen ainaki niikö melkei.

-Kesäreportteri
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kvijit: 9821